top of page

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ο Άρης στο Καρκίνο από 25 Μαρτίου μέχρι 20 Μαίου 23

🔹Μετά από 6 μήνες παραμονής στο ζώδιο των Διδύμων ο Άρης επιτέλους περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25 Μαρτίου. Μία όχι και τόσο ευνοϊκή και εύκολη θέση για τον πλανήτη, αφού ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της πτώσης του. Έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο τη σημασία του Άρη στο Καρκίνο και τι θα μπορούσε να μας φέρει γενικότερα. Μπορείτε να βρείτε σχετικά άρθρα στη σελίδα μας  www.natasa-ioannou.com .

🔹Να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου τα 12 ζώδια. Σας προτείνω να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας για τα θέματα πρόβλεψης.


Κριός

Για εσάς τους Κριούς οι επόμενοι 2 μήνες θα φέρουν έντονη κινητικότητα μέσα στο σπίτι σας. Ο Άρης από αυτή τη θέση ίσως σας κάνει να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή να θέλετε οι ίδιοι να μένετε σπίτι. Από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια έντονα οικογενειακά θέματα που θα σας αναστατώσουν ή να πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα γονέων. Θα μπορούσε να αποφασίσετε να φτιάξετε κάτι στο σπίτι,να κάνετε μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Προσοχή χρειάζεται σε ζημιές μέσα στο χώρο του σπιτιού ή πιθανόν τσακωμούς και αναστατώσεις. Θα μπορούσε να ασχοληθείτε επίσης με περιουσιακά ζητήματα.


Ταύρος


Είστε αυτοί που θα έχουν έντονη κινητικότητα στη καθημερινότητα με επικοινωνίες, μηνύματα και συναντήσεις. Είναι η περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοντινά σας πρόσωπα συγγενικά και φιλικά. Προσοχή μην υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις που θα ταράξουν τις σχέσεις σας. Από την άλλη θα μπορούσε να ασχοληθείτε με καινούργια χόμπι ή να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο ή να αποφασίσετε να το αλλάξετε.


Δίδυμος

Για εσάς είναι μια περίοδος που θα σας βάλει στην διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις και να πρέπει να δείτε κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Ωστόσο θα μπορούσε να ασχοληθείτε με θέματα περιουσίας και τα υπάρχοντα σας. Θα θελήσετε να κλείσετε παλιές τρύπες που σας δημιουργούσαν ανασφάλεια.


Καρκίνος

Εσείς για όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Άρης στο δικό σας ζώδιο θα υπάρχει έντονη κινητικότητα όσο αφορά τους προσωπικούς σας στόχους. Ο Άρης εδώ σας χαρίζει μαχητικότητα και γίνεστε ίσως πιο ανταγωνιστικοί. Θα θελήσετε να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Είναι η περίοδος που ότι σχετίζεται τους προηγούμενους μήνες τώρα μπορείτε να το βάλετε σε εφαρμογή και να δείτε τα σχέδια σας να περνούν μπρος. Ίσως ασχοληθείτε με την εικόνα και την εμφάνιση σας που θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Προσοχή σε νεύρα, άγχος,  βιαστικές αποφάσεις και μικροατυχήματα.


Λέων

Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου ενεργοποιεί έναν ευαίσθητο χώρο για εσάς. Ίσως το επόμενο διάστημα θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε μια επανεξέταση των προηγούμενων μηνών. Ίσως γίνεται πιο ευαίσθητοι σε κάποια θέματα και μπορεί να επικρατεί μία εσωτερική αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ή καλλιτεχνικά ζητήματα. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξουν θέματα με τον ύπνο και με την ψυχολογική σας διάθεση. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να παίζει πίσω από την πλάτη σας και προστατέψτε τα μυστικά σας.


Παρθένος

Ο Άρης κινείται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς στο τομέα που αφορά το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν μεγάλους οργανισμούς, όπως τράπεζές, οργανισμούς, μεγάλες εταιρείες. Θα θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες για να επιλύσετε διάφορα ζητήματα που καθυστερούσαν τόσο καιρό. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία νέα ομάδα ανθρώπων που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή σε τυχόν διαφωνίες και παρεξηγήσεις.


Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς είναι η περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και την κοινωνική σας εικόνα. Στο επαγγελματικό τομέα υπάρχει ανταγωνισμός και ίσως θελήσετε να αλλάξετε ή να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Προσοχή σε διαφωνίες με προϊσταμένους γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο στην γενικότερη εικόνα σας. Αν ψάχνετε για δουλειά είναι καλό διάστημα να πάρετε πρωτοβουλίες και να ψάξετε δουλειά. Ίσως υπάρξουν περισσότερες ευθύνες στο εργασιακό τομέα και αυτό να προκαλέσει εκνευρισμό και άγχος.


Σκορπιός

Ο Άρης από το Καρκίνο θα σας βοηθήσει να πετύχετε σε θέματα σπουδών, ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Συνεργασίες με το εξωτερικό ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε νέα άτομα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή να έχουν διαφορετική κουλτούρα. Θα μπορούσε να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να ασχοληθείτε με πιο φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα. Αν υπάρχουν δικαστικά θέματα θα μπορούσε αυτό το διάστημα να βρείτε κάποιες λύσεις.


Τοξότης

Αυτή η θέση για εσάς είναι λίγο 'βαρια'. Είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε με χρήματα τρίτων, δάνεια, κληρονομικά, φόρους ασφαλείας,κληρονομικά κτλ. Θα μπορούσε επίσης να διεκδικήσει χρήματα που σας χρωστούν. Από την άλλη σε  ψυχολογικό επίπεδο ίσως υπάρξει περισσότερος εκνευρισμός, άγχος ή να επικρατεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ξεκινήσετε  ψυχανάλυση για να αντιμετωπίσετε προσωπικά μπλοκαρίσματα.


Αιγόκερως

Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς αφού ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με συνεργασίες και προσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορούσε να πάρετε πρωτοβουλίες να λύσετε παρελθοντικές υποθέσεις ή να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Προσοχή σε διαφωνίες και τσακωμούς γιατί θα υπάρχει έντονος εκνευρισμός. Νομικά ζητήματα τώρα ενεργοποιούνται.


Υδροχόος

Οι επόμενοι 2 μήνες θα σας έχουν στο τρέξιμο. Έντονη κινητικότητα στη καθημερινότητα και φορτωμένο πρόγραμμα. Ίσως υπάρξουν κάποιες άλλες ή διαφωνίες στον εργασιακό σας χώρο που θα προκαλέσουν εκνευρισμό και άγχος. Προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε.


Ιχθύς

Έντονη κινητικότητα στον ερωτικό τομέα. Νέες γνωριμίες και φλερτ. Θα θελήσετε να επικεντρωθείτε σε ότι σας ευχαριστεί και σας ανεβάζει τη διάθεση. Ίσως ασχοληθείτε με θέματα παιδιών, ή ξεκινήσετε κάποια από τα δημιουργικά σας σχέδια. Έχετε την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανανεώσετε την διάθεση σας.


616 views0 comments
bottom of page