top of page

Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη στον Κριό 21 Μαρτίου 23


🔹Με το που περνά ο Ήλιος στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 έχουμε την Εαρινή ισημερία που σηματοδοτεί τα γεγονότα που θα μας επηρεάσουν κατά την διάρκεια της άνοιξης. Στις 21 Μαρτίου 19:22 για τη χώρα μας, έχουμε την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 0°49° μοίρα του Κριού. Κρίσιμη μοίρα, που ονομάζεται και Aries point, σημαντική για το εγκόσμιο κομμάτι.

🔹Η  μηδενική μοίρα του Κριού συνδέεται με τη γέννηση και τη φύση. Από αυτό το σημείο ξεκινά η μέρα να είναι μεγαλύτερη από την νύχτα. Η νέα Σελήνη σε αυτή την μοίρα σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, δίνει θάρρος και τόλμη για να πετύχουμε ότι δεν τολμούσαμε μέχρι τώρα.

🔹 Μία νέα Σελήνη που θα φέρει πολλά ξεκινήματα και γεγονότα που θα μας επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται από νέες ιδέες, κλείνει ένας κύκλος για να φέρει εξελίξεις σε κάτι καινούργιο, τονίζει τη δράση και τον δυναμισμό. Θέματα που αφορούν τον στρατό, τον αθλητισμό, επιχειρήσεις,  θα μας απασχολήσουν έντονα το επόμενο διάστημα. Τα δύο φώτα και ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων είναι σε αποκλίνουσα όψη με το Ποσειδώνα, αυτό θα μπορούσε να φέρει κάποιες λανθασμένες αποφάσεις, ένα θόλο τοπίο και χαοτικές καταστάσεις,  όμως σιγά σιγά θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με προσοχή και συνειδητές επιλογές. Σίγουρα δεν είναι μία ήρεμη νέα Σελήνη, παρόλα τα νέα ξεκινήματα που θα μπορούσε να φέρει, φέρνει επίσης και  αρκετά προβλήματα, νεύρα, και ένα εκρηκτικό κλίμα, πολεμικό σκηνικό, βία και εκρήξεις.

🔹Σε εγκόσμιο επίπεδο ίσως δούμε καταστάσεις πολέμου και έξαρση των καταστάσεων. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Άρης, βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό θα μπορούσε να κορυφώσει θέματα που έχουν να κάνουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που το πιο πιθανόν κρύβει παρασκήνιο και θα προκαλέσουν εντάσεις.

🔹 Η Αφροδίτη κυβερνήτης του ωροσκόπου της του χάρτη της Νέας Σελήνης βρίσκεται σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό και κάνει ένα απομακρυσμένο εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτό ίσως θα μπορούσε να φέρει κάποια εξισορροπήσει στις διάφορες καταστάσεις που θα προκληθούν τονίζει όμως και τα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων.

🔹 Σε εγκόσμιο επίπεδο θα επηρεάσει περισσότερο με έντονα γεγονότα τις περιοχές της Κολομβίας, Περού, Νιγηρία, δυτικά της Ιταλίας, Σουηδία και Ζυρίχη.

🔹 Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζει κυρίως τα  παρορμητικά ζώδια Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών 0°,1°,2° μοίρες.


Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται η Νέα Σελήνη τα 12 ζώδια


Κριός

Σίγουρα η νέα Σελήνη σας επηρεάζει έντονα. Τονίζει τη δράση σας για να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα που σας απασχολήσουν την ανοιξιάτικη περίοδο. Θα πρέπει να σκεφτείτε και να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις για να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Παρόλαυτα είναι μία περίοδος για να πετύχετε προσωπικούς σας στόχους και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.


Ταύρος

Αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται σε έναν ευαίσθητο χώρο για εσάς. Αυτό το διάστημα θα μπορούσε να σας βάλει στην διαδικασία να απομονωθείτε για λίγο για να επανεξετάσετε παρελθοντικές καταστάσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρξει πίσω από την πλάτη σας και προστατέψτε τα μυστικά σας.


Δίδυμος

Ο κοινωνικός σας κύκλος μεγαλώνει. Ίσως υπάρξουν νέες γνωριμίες και άτομα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε προσωπικούς σας στόχους. Να είστε προσεκτικοί σε τελικές αποφάσεις και συμφωνίες με μεγάλους οργανισμούς. Θα μπορούσε να πάρετε πρωτοβουλίες και να ενταχθείτε ή να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες ή άλλους οργανισμούς.


Καρκίνος

Για το επόμενο διάστημα η κοινωνική σας εικόνα και η επαγγελματική σας είναι κάτι που θα σας απασχολήσουν έντονα. Πιθανόν να έχετε νέες επαγγελματικές προτάσεις ή να πάρετε την απόφαση να κάνετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα για να αποδείξετε τι αξίζετε.


Λέων

Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα με το εξωτερικό. Ίσως αποφάσισε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή να υπάρξουν κάποιες συνεργασίες από το εξωτερικό. Θέματα σπουδών είναι επίσης κάτι που θα μπορούσε να σας απασχολήσει και να πάρετε την απόφαση να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών.


Παρθένος

Το επαγγελματικό κομμάτι σας έχει ταλαιπωρήσει ή σας έχει κουράσει το τελευταίο διάστημα. Τώρα είναι μια περίοδος να ασχοληθείτε και να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με δάνεια, κληρονομικά, φόρους, ασφαλείας,κτλ. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως κάνετε μία αξιολόγηση των καταστάσεων γύρω σας και θελήσετε να απελευθερωθείτε από δικά σας προσωπικά μπλοκάρισμα.


Ζυγός

Αυτή η περίοδος για εσάς τους Ζυγούς είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως υπάρξουν νέες σχέσεις ή να θελήσετε να ανανεώσετε τη σχέση σας ή τον γάμο σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή να πρέπει να διακοπεί κάποια.


Σκορπιός

Η καθημερινότητα χρειάζεται περισσότερη οργάνωση. Ίσως αυτό το διάστημα να υπάρξουν πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να διαχειριστείτε και να έχετε φορτωμένο πρόγραμμα. Αλλαγές ίσως προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, ενώ δεν έχει να πάρετε την απόφαση να βελτιώσετε την υγεία και την διατροφή σας .


Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες αυτή η νέα Σελήνη εστιάζει στον ερωτικό τομέα. Νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις ίσως προκύψουν το επόμενο διάστημα. Θα θελήσετε να επικεντρωθείτε σε ότι σας ευχαριστεί για να ανανεώσετε την διάθεση σας. Ίσως πάρετε την απόφαση να μεγαλώσετε την οικογένεια σας.


Αιγόκερως

Ο χώρος του σπιτιού έχει προτεραιότητα αυτή τη περίοδο. Ίσως υπάρξει μια αναστάτωση όσο αφορά οικογενειακές υποθέσεις ή μπορεί να προκύψει μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού. Δεν αποκλείεται να φέρει μία μετακόμιση, ή να πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα γονέων.


Υδροχόος

Αυτή η περίοδος ίσως έχει έντονη κινητικότητα, επικοινωνίες, συναντήσεις, φλερτ. Ίσως προκύψουν νέες συμφωνίες και συμβόλαια, προσοχή σε τελικές αποφάσεις. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τα κοντινά σας πρόσωπα ή με φίλους.


Ιχθύς

Για εσάς ο τομέας των οικονομικών χρειάζεται την προσοχή σας. Θα μπορούσε να πάρετε πρωτοβουλίες για να επιλύσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Ίσως να έχετε μια πιο τολμηρή διάθεση και θα θελήσετε να ανανεωθείτε.


Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε μας στο 99944307 ή στείλτε μας προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook Natasa Ioannou.


48 views0 comments
bottom of page