top of page

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος 5/2 τα 12 ζώδια

Έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο της ποιότητες που βγάζει η Πανσέληνος που γίνεται στις 5 Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στην 16°40'. Είναι μία δύσκολη πανσέληνος σε γενικές γραμμές για τα ζώδια του σταθερού σταυρού κυρίως και θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και προσοχή.


Το φεγγάρι αυτό θα φέρει αρκετές αλλαγές και προβλήματα κυρίως με ξαφνικό τρόπο, έρχεται να ανατρέψει δεδομένες καταστάσεις και να μας βγάλει από τη βολή μας. Παρόλες τις δυσκολίες που θα μπορούσε να φέρει η πανσέληνος αυτή, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ξαφνική ευκαιρία για κάτι καινούργιο.

Πώς επηρεάζει αυτή η Πανσέληνος τα 12 ζώδια κυρίως του δεύτερου δεκαημέρου 14°,15°,16°,17°,18° μοίρες, αναλυτικά:

Καλύτερα να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός:

Είστε σε μια περίοδο αρκετό καιρό τώρα που βλέπετε ότι υπάρχει αστάθεια στον οικονομικό σας τομέα. Το φεγγάρι αυτό ίσως σας να βγάλει κάποια έκτακτα έξοδα που έχουν να κάνουν με μεγάλους οργανισμούς ή με τα δημιουργικά σας σχέδια. Το θέμα το οικονομικό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ίσως νιώσετε ότι θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας ή νέες πηγές εισοδήματος. Δεν αποκλείεται να κόψετε φιλικούς δεσμούς ή να υπάρξουν αποκαλύψεις για ένα οικονομικό θέμα ή μέσα από το φιλικό σας κύκλο.


Ταύρος:

Τα τελευταία 2 χρόνια ο τομέας των σχέσεων σας έχει δοκιμαστεί παρά πολύ. Αυτή η Πανσέληνος έρχεται να κουνήσει τα θεμέλια των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι σχέσεις που διατηρούνται πάνω σε ψευδαισθήσεις το πιο πιθανόν αυτό το διάστημα θα περάσουν από εξέταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονοι τσακωμοί και χωρισμοί σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι επίσης και μία καλή ευκαιρία να απελευθερωθείτε από τοξικές σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν πιέσει συναισθηματικά και να νιώσουμε επιτέλους ελεύθεροι να κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται αποκλείεται να κάνετε μια αλλαγή στη πορεία της καριέρας σας ή να κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι.


Δίδυμος:

Ο άξονας που αφορά το καθημερινό σας περιβάλλον, φίλοι και συγγενικά πρόσωπα, είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα. Δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια νέα που μπορεί να σας σοκάρουν. Επίσης καλό θα ήταν να προσέξετε ις μετακινήσεις σας και ότι αφορά το μέσο μεταφοράς σας. Συμφωνίες, συμβόλαια μπορεί αυτή τη περίοδο να ανατραπούν ή να διακοπούν. Από την άλλη θα μπορούσε να τερματίσετε μια συμφωνία και να κάνετε μία νέα. Δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί κάποιο θέμα με το εξωτερικό ή να θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι.


Καρκίνος:

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να ανατρέψει ότι έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Φόροι, ασφαλείας, διατροφές, κληρονομικά όλα παίζουν αυτό το διάστημα. Θα μπορούσε να προκύψει ένα θέμα με μεγάλους οργανισμούς που ίσως φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή να σας αλλάξει τα σχέδια. Είναι μια ευκαιρία να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα όσο αφορά αυτούς τους τομείς και να βάλετε νέες βάσεις. Προσοχή σε εντάσεις μέσα στο φιλικό κύκλο. Πιθανές νέες ευκαιρίες και γνωριμίες.


Λέων:

Αυτή η περίοδος θα δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές σας. Ίσως είστε σε μια πιεστική φάση που θέλετε να απαλλαγείτε από διάφορα βάρη και πιεστικές καταστάσεις που προέρχονται από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή από τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Ίσως δείτε αυτές τις μέρες να γίνεστε πιο αντιδραστικοί και να σας προκαλούν άγχος και νεύρα οι διαφορές καταστάσεις γύρω σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και διαχειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.


Παρθένος:

Το φεγγάρι αυτό έρχεται να ενεργοποιήσει τον άξονα της υγείας σας, και της καθημερινότητας σας. Πολλά είναι αυτά που ίσως σας ανατρέψουν τα σχέδια και το πρόγραμμα στη καθημερινότητα σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες όσο αφορά το εξωτερικό, τα πανεπιστήμια ή με δικαστικές υποθέσεις ίσως σας αναστατώσουν και να σας προκαλέσει άγχος. Προσοχή στην διατροφή σας, και φροντίστε να ξεκουράζεστε για να αποφύγετε καταστάσεις υπερκόπωσης. Προσοχή στις σχέσεις σας με συναδέλφους και φροντίστε τα κατοικίδια σας.


Ζυγός:

Οι αλλαγές και οι εξελίξεις που μπορεί να βιώσετε αυτό το διάστημα είναι στο δημιουργικό τομέα. Θα μπορούσε να φέρει μια ξαφνική ιδέα όσο αφορά την ολοκλήρωση κάποιου στόχου σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ξαφνικές γνωριμίες, ή να προκύψει μια αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή, ένα θέμα με τα παιδιά σας που ίσως σας επηρεάσει έντονα την ψυχολογία σας.


Σκορπιός:

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσει ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό η ένα οικογενειακό ζήτημα. Θα μπορούσε επίσης αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Οι σχέσεις είναι το κρίσιμο σημείο που θέλει προσοχή για να αποφύγετε ρήξεις και χωρισμούς. Μπορείτε όμως να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και να βγείτε επιτέλους από έναν κύκλο που σας αφήνει κολλημένους στο παρελθόν.


Τοξότης:

Ίσως προκύψουν κάποια θέματα όσο αφορά το εξωτερικό ή μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι. Θα μπορούσε μια ξαφνική ευκαιρία να ανατρέψει το πρόγραμμα της καθημερινότητας σας. Θα μπορούσε να φέρει στο φως κάποιες αποκαλύψεις ή θέματα με συμβόλαια και συμφωνίες. Επίσης ένα θέμα δικαστικό ή ότι αφορά πανεπιστήμια και εξετάσεις είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο και θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες διαχείρισης και ξεκαθαρίσματα.


Αιγόκερως:

Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα τις διαφορές οικονομικές υποχρεώσεις για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Θα μπορούσε να προκύψει ένα οικονομικό θέμα που αφορά τα παιδιά σας, ή κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ. Ανατροπές και ξαφνικές γνωριμίες που όμως δεν έχουν ιδιαίτερη σταθερότητα.


Υδροχόος:

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να δοκιμάσει της σχέσεις σας και της προσωπικές σας ανάγκες. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα οικογενειακό ζήτημα ή κάποιο θέμα με το σπίτι που θα πρέπει να διαχειριστείτε άμεσα. Δεν αποκλείεται και μια ξαφνική μετακόμιση. Προσοχή σε ηλεκτρονικές συσκευές μέσα στο σπίτι. Οι σχέσεις αν περνάνε από κρίση, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσετε μια συναισθηματική απομάκρυνση από τον σύντροφό σας. Μπορείτε να εξετάσετε με ειλικρίνεια τις σχέσεις σας και να δείτε αν πραγματικά θα πρέπει να μείνετε ή να φύγετε.


Ιχθύς:

Ίσως αυτές τις μέρες σας αλλάζουν συνεχώς το πρόγραμμα στην καθημερινή σας και αυτό σας εκνευρίσει. Προσοχή στις σχέσεις με συναδέλφους, συμβόλαια ή συμφωνίες. Το ένστικτο σας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις, κουτσομπολιά ή νέα που μπορεί να σας σοκάρουν. Προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα ή προβλήματα με το μεταφορικό.


1,727 views0 comments
bottom of page