top of page

Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη τα 12 ζώδια στις 20 Φεβρουαρίου 2023

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο του Ιχθύ στην 1°22' μοίρα στης 9:05 το πρωί. Μία Νέα Σελήνη που ενεργοποιεί πολύ το συναίσθημα,την ευαισθησία και την φαντασία.

Είμαστε σε μία περίοδο που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις και να κλείσουμε κύκλους για να μπορέσουμε να πάμε σε κάτι καινούργιο. Είναι μία Νέα Σελήνη που έχει να κάνει με εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, τονίζει την πνευματικότητα, το όραμα και την ελπίδα.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα μεταβατικά ζώδια Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς των πρώτων ημερών 0°-4° μοίρες και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις μοίρες αυτές.


Καλό είναι να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Για να δούμε όμως πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:


Κριός

Για εσάς τους Κριούς είναι μια περίοδος που θα αναζητήσετε την προσωπική σας αλήθεια. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τις βαθύτερες φοβίες και ανασφάλειες σας. Θα πρέπει να προσέξετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις ή να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας. Ίσως κάποια οικονομικά ζητήματα σας ταράξουν ή κάποιο θέμα με μεγάλους οργανισμούς. Θα κατάφερε όμως να ισορροπήσετε σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και φίλους ή να κάνετε μια νέα συμφωνία.


Ταύρος

Η επόμενες ημέρες θα εστιάσουν περισσότερο στους στόχους σας, στο κοινωνικό σας περιβάλλον και το όραμα που έχετε για το μέλλον. Ίσως μπείτε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων. Κάποιες ανατροπές στη δουλειά ή στη πορεία της καριέρας σας ίσως προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό όμως θα καταφέρετε να προστατέψετε τα κεκτημένα και θα στηρίξετε τις αποφάσεις σας στις δικές σας προσωπικές αξίες.


Δίδυμος

Για εσάς ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος που έχει να κάνει με την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποια αναστάτωση μπορεί να υπάρξει όσο αφορά θέματα με το εξωτερικό ή δικαστικές υποθέσεις που πρέπει να κλείσουν, από την άλλη μεριά όμως θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε και να βάλετε νέες βάσεις σε κάποια ζητήματα.


Καρκίνος

Για εσάς αγαπημένοι μου είναι η περίοδος που θα θελήσετε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Θα ασχοληθείτε ίσως με πιο φιλοσοφικά θέματα. Θα μπορούσε να υιοθετήσετε ένα καινούργιο τρόπο σκέψης και αντίληψης τον θεμάτων που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Κάποιες δικές σας ανασφάλειες ίσως δημιουργήσουν κάποιο θέμα στο φιλικό σας περιβάλλον ή μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν.


Λέων

Αυτή η περίοδος θα φέρει στην επιφάνεια κάποια δικά σας ψυχολογικά ζητήματα που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία για να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε με χρήματα τρίτων, φόρους, δάνεια, κληρονομικά, διατροφή ή ασφάλειες. Ίσως κάποιο θέμα στη σχέση σας σας αναστατώσει ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ξαφνική γνωριμία ή συνεργασία.


Παρθένος

Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να ανανεώσετε την σχέση σας ή να βάλετε καινούργιες βάσεις. Θα πρέπει να δείτε τα ζητήματα της σχέσης σας με έναν πιο σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο. Από την άλλη ίσως υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο ή καθυστερήσεις και ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να πάρετε επίσης την απόφαση να ασχοληθείτε με ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να θελήσετε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.


Ζυγός

Αυτή τη περίοδο εστιάζεται περισσότερο στα θέματα της καθημερινότητας σας. Ίσως ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά ή κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Θα μπορούσε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής για να βελτιώσετε την υγεία σας. Στον ερωτικό τομέα ίσως υπάρξει μια ξαφνική νέα γνωριμία που θα σας ανανεώσει ή μπορεί να πάρετε την απόφαση για ένα ταξίδι.


Σκορπιός

Για εσάς είναι μια περίοδος που ενεργοποιεί τον τομέα των ερωτικών ζητημάτων και τα θέματα παιδιών. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ή να θελήσετε να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Ίσως πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε έναν απόγονο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα θέματα σπιτιού ή στις οικογενειακές σας υποθέσεις για να μην υπάρξουν αναστατώσεις και προβλήματα.


Τοξότης

Αυτή η Νέα Σελήνη τονίζει τα θέματα σπιτιού. Ίσως αποφάσισε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή να κάνετε μια μετακόμιση. Δεν αποκλείεται να υποδεχθείτε ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Θέματα συμβολαίων ίσως καθυστερήσουν ή αλλάξουν με αποτέλεσμα η κατάσταση αυτή να σας αναστατώσει. Μπορείτε όμως μέσα από συνεργασίες και σχέσεις να βρείτε λύσεις και να διαχειριστείτε σωστά τα οποία θέματα προκύψουν στην καθημερινότητα σας.


Αιγόκερως

Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να κλείσετε νέες συμφωνίες ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Ίσως αποφάσισε να κάνετε μια αλλαγή στο μεταφορικό σας. Καλή περίοδος για να περάσετε χρόνο με τα συγγενικά σας πρόσωπα και φίλους. Θα μπορούσε επίσης να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια. Από την άλλη θα μπορούσε να υπάρξει μια οικονομική ευκαιρία μέσα από το χώρο της δουλειάς.


Υδροχόος

Αυτή η περίοδος σας βάζει στη διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα στον οικονομικό τομέα. Ίσως θελήσετε να βάλετε νέο πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών σας ή να διεκδικήσετε μια αύξηση στη δουλειά σας. Κάποιες αναστατώσεις ή παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσουν άγχος, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.


Ιχθύς

Είναι η περίοδος που πρέπει να δείξετε τι αξίζετε. Θα εστιάσετε πιο πολύ στις προσωπικές σας ανάγκες. Θα μπορούσε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας για να ανανεώσετε την διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις στο φιλικό περιβάλλον που θα σας ξαφνιάσουν ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρουμε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζήτημα ή θέματα με συμβόλαια.


1,429 views0 comments
bottom of page