top of page

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στο Κριό τα 12 ζώδια

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της αδυναμίας της, στο Κριό, στις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τις 17 Μαρτίου 2023. Σίγουρα αυτή η θέση θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέωντες και Τοξότες.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού έχει μια πιο παρορμητική ενέργεια. Δίνει ενθουσιασμό, βιασύνη, κάποιες φορές γίνεται πιο επιθετική σε ότι θέλει να διεκδικήσει παίρνει όμως πρωτοβουλίες και παθιάζεται με ότι καταπιαστεί.

Στις 2 Μαρτίου η Αφροδίτη με τον Δία χαρίζουν αισιοδοξία, ευχάριστη διάθεση και δίνει την ευκαιρία να κάνουμε νέες γνωριμίες και να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μία μέρα στις 3/3μετά η Αφροδίτη με το Χείρωνα μπορεί να χαρίσει την απόλυτη αγάπη ή να μας πληγώσει. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή που επενδύουμε συναισθηματικά για να αποφύγουμε καταστάσεις που ίσως μας πληγώσουν.

Στις 4/3 η Αφροδίτη σε μισό τετράγωνο με τον Κρόνο στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου ίσως μας φέρει κάποιες απογοητεύσεις, οικονομικές πιέσεις, ένα αίσθημα περιορισμό και ανικανοποίητες ανάγκες.

Στις 11 Μαρτίου η Αφροδίτη με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων χαρίζει την ευκαιρία να ερωτευτούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να περάσουμε όμορφα, μας ανανεώνουν την διάθεση και τονίζει τον ερωτισμό.

Στις 16 Μαρτίου η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω τονίζει τη σεξουαλική διάθεση, προκαλεί ζήλιες, εμμονές, φέρνει παθιασμένες σχέσεις και τάση να θέλουμε να ελέγξουμε καταστάσεις.

Η Αφροδίτη στις 17 Μαρτίου περνά στο ζώδιο του Ταύρου.


Για να δούμε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στο Κριό τα 12 ζώδια:


Κριός

Η Αφροδίτη κινείται στο πρώτο σας οίκο, τονίζει την αυτοπεποίθηση και ανανεώνεται την εμφάνιση σας. Ίσως αυτό το διάστημα σας κάνει λίγο ξεροκέφαλους αλλά θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες περισσότερο. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου μέχρι τις 28/2 εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας για να πετύχετε προσωπικούς σας στόχους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες αναταραχές στη προσωπική σας ζωή κοντά στις 3-4 Μαρτίου, ενώ εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, παθιασμένες σχέσεις που θα τονώσουν τον ερωτισμό σας.


Ταύρος

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον τομέα της ψυχικής υγείας, τα όνειρα, τα μυστικά σας και τις βαθιές φοβίες σας. Τονίζει την πνευματικότητα σας και σας χαρίζει ευαισθησία.Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ίσως υπάρξει η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα. Το δεύτερο δεκαήμερο αρχές Μαρτίου προσοχή στις σχέσεις σας να μην υπάρξουν ρήξεις και απογοητεύσεις, ενώ εσείς του τρίτου θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας ή υπάρξει μια κρυφή γνωριμία.


Δίδυμος

Αυτό το διάστημα ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με τις φιλικές σας σχέσεις και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να περάσετε καλά μέσα στο φιλικό περιβάλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως θα πρέπει να κάνουν κάποια ξεκαθαρίσματα όσο αφορά τις κοινωνικές επαφές, ενώ το τρίτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να κάνει μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό κύκλο.


Καρκίνος

Ο τομέας της κοινωνίας εικόνας και τις καριέρας είναι έντονα ενεργοποιημένος αυτό το διάστημα. Θα θελήσετε να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα και να βάλετε νέους στόχους στον επαγγελματικό σας τομέα. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ίσως υπάρξει μια επαγγελματική ευκαιρία που δίνει την ευκαιρία για επέκταση και αναγνώριση. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις σας με τους ανώτερους και να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις που σας πιέζουν. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως ανακοίνωση μια νέα σχέση ή μπορεί να θελήσει να επισημοποιήσει μία σχέση.


Λέων

Εσείς είστε στους πιο ευνοιμένους από αυτή την θέση της Αφροδίτης. Χαρίζει αισιοδοξία, τύχη και ίσως θελήσετε να κάνετε ένα ταξίδι. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό που θα ανεβάσουν την διάθεση και θα τονίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Ίσως υπάρξει μια επιτυχία σε θέματα σπουδών. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βιώνει κάποιες πιέσεις όσο αφορά κάποια δικαστικά θέματα που όμως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Το τρίτο δεκαήμερο είναι το πιο τυχερό σε θέματα σχέσεων.


Παρθένος

Αυτό το διάστημα ίσως καταφέρετε να διαχειριστείτε καλύτερα τις οφειλές σας και να ξεπεράσετε κάποια δικά σας ψυχολογικά μπλοκαρίσματα. Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και ανατροπές στα θέματα που αφορούν χρήματα τρίτων. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει χρήματα, αποζημίωση κτλ μέσα από αρκετές δυσκολίες. Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να έχει έντονη σεξουαλική διάθεση και θα καταφέρει να ανανεώσει τη σχέση του.


Ζυγός

Η Αφροδίτη απέναντι σας. Τονίζει τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ίσως υπάρξει αστάθεια στα θέματα σχέσεων και κάποιες συγκρούσεις, το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα από την μία και από την άλλη θα μπορέσει να επιλύσει ζητήματα που αφορούν την σχέση του. Νέες γνωριμίες, τύχη και ευκαιρίες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως κάνει νέες παθιασμένες γνωριμίες αφού ο ερωτισμός είναι στα ύψη.


Σκορπιός

Αυτό το διάστημα θα θελήσετε να βελτιώσετε την υγεία και την διατροφή σας. Ίσως θελήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Για το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται προσοχή η σχέση με συναδέλφους για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στο χώρο εργασίας. Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως πιεστεί από το καθημερινό πρόγραμμα αλλά υπάρχει πιθανότητα βελτιώσεις για να μπορέσετε να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη. Το τρίτο δεκαήμερο τονίζει τον ερωτισμό, ίσως υπάρξουν κάποια φλερτ ή κάποια γνωριμία στο χώρο εργασίας.


Τοξότης

Είστε από τους πιο κερδισμένους αυτή τη περίοδο. Η Αφροδίτη χαρίζει ερωτισμό, αισιοδοξία, τύχη στον έρωτα και στα τυχερά παιχνίδια. Εσείς του πρώτου δεν αποκλείεται να υπάρξουν μία ξαφνική γνωριμία ενώ εσείς του δεύτερου θα μπορέσετε να κατακτήσετε τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς του τρίτου είστε οι πιο ευνοούμενοι στο ερωτικό κομμάτι αφού ή σεξουαλική διάθεση το πάθος και τα φλερτ έρχονται στο προσκήνιο.


Αιγόκερως

Η διέλευση της Αφροδίτης θα βοηθήσει να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, να επιλύσετε θέματα σπιτιού ή οικογενειακών ζητημάτων. το πρώτο δεκαήμερο ίσως έχει κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις όσο αφορά αυτά τα θέματα, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο έχει την τύχη να περάσει καλά με αγαπημένα πρόσωπα και να βελτιώσει το χώρο του σπιτιού.Το τρίτο δεκαήμερο θα θελήσει να απολαύσει την συντροφικότητα και χαλάρωση στο σπίτι .


Υδροχόος

Αυτό το διάστημα η Αφροδίτη θα επηρεάσει περισσότερο τον τομέα της επικοινωνίας και των φιλικών σας σχέσεων. Το πρώτο δεκαήμερο ίσως αντιμετώπιση κάποιες διαφωνίες στο φιλικό περιβάλλον και σε συμβόλαια, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο έχει τη δυνατότητα να φλερτάρει να γνωρίσει νέα άτομα που θα ανανεώσουν την διάθεση του. Το τρίτο δεκαήμερο ίσως υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα τονίσουν την ερωτική διάθεση.


Ιχθύς

Εσείς έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το κομμάτι των οικονομικών σας. Το πρώτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίσει κάποια αστάθεια στον οικονομικό τομέα που μπορεί να προκαλέσει άγχος, ενώ το δεύτερο δεκαήμερο παρόλες τις καθυστερήσεις υπάρξει εύνοια να βελτιώσετε τον οικονομικό τομέα και να σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.Το τρίτο δεκαήμερο θα μπορούσε να διεκδικήσει οικονομικούς στόχους και να πετύχει συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς.747 views0 comments
bottom of page