top of page

Πανσέληνος στο Ζυγό 6 Απριλίου και πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

🔹Στις 6 Απριλίου έχουμε μια ελπιδοφόρα Πανσέληνο στην 16°07' του Ζυγού στις 6:34 το πρωί.

🔹 Ο άξονας Κριού- Ζυγού ενεργοποιεί έντονα το κομμάτι που έχει να κάνει με το εγώ και οι άλλοι. Θα μας απασχολήσουν έντονα οι διαπροσωπικές μας σχέσεις και έχουμε την τύχη και την εύνοια του Δία να βρούμε λύσεις και να ξεπεράσουμε προβλήματα. Η σύνοδος και η αντίθεση του Δία με τα δύο φώτα φέρνει μια υπερβολή και αισιόδοξη διάθεση. Δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε και να πάρουμε πρωτοβουλίες.

🔹Ο κυβερνήτης της Πανσελήνου και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου η Αφροδίτη βρίσκεται σε ζώδιο κυβέρνησης στο Ταύρο οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται προς τις προσωπικές μας ανάγκες, συναισθηματικές και υλικές. Ευνοεί το κομμάτι των σχέσεων και ίσως υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιώσουμε και τον οικονομικό τομέα ή να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα.

🔹 Από την άλλη με το Χείρωνα να συμμετέχει επίσης σε αυτή την Πανσέληνο θα μπορούσε να βιώσουμε παρελθοντικές συμπεριφορές και καταστάσεις που ίσως μας πλήγωσαν, όμως δίνει την ευκαιρία να μπορέσουμε να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε μπλοκαρίσματα και καταστάσεις που μας κρατούσαν κολλημένους στο παρελθόν.

🔹Το θετικό τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Κρόνου δίνει την δυνατότητα για να βρούμε πρακτικές λύσεις, να κάνουμε νέα ξεκινήματα, νέα επιχειρηματικά σχέδια και να βάλουμε γερές βάσεις σε μελλοντικά σχέδια.

🔹Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους από 13°-20° μοίρες και τα μεταβλητά ζώδια Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες από 0°-6° μοίρες.


Για να δούμε πώς επηρεάζουν η Πανσέληνος τα 12 ζώδια.


Κριός

Πέραν από το κομμάτι το ψυχολογικό που ίσως σας πιέζει αρκετά αυτό το διάστημα, έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε παρελθοντικά ζητήματα, να κλείσετε κύκλους και να πάρετε πρωτοβουλίες να προχωρήσετε μπροστά. Μία σχέση μπορεί να κλείσει το κύκλο της για να δώσετε την ευκαιρία σε κάτι καινούργιο. Ο τομέας των σχέσεων και οι προσωπικοί σας στόχοι σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα.με διπλωματία και χωρίς υπερβολές μπορείτε να σχεδιάσετε μελλοντικούς στόχους.


Ταύρος

Είναι μία περίοδος που θα σας βοηθήσει να ξεπέρασε και να λύσετε παρελθοντικές υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει ή σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν.  Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας και το εργασιακό σας περιβάλλον, τη διάθεση σας, τη διατροφή σας. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ίσως κάνετε μια νέα συνεργασία ή γνωριμία που θα βοηθήσει να φτάσετε πιο κοντά στις προσωπικές σας επιθυμίες.


Δίδυμος

Η Πανσέληνος αυτή σας ανεβάζει τη διάθεση. Σας δίνει την δυνατότητα να ερωτευτείτε, διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια, ίσως και να θελήσετε να κάνετε και ένα παιδί. Ενεργοποιεί έντονα το κοινωνικό κομμάτι, ίσως γνωρίζετε νέους ανθρώπους ή να θελήσετε να μπείτε σε μια ομάδα για ένα κοινό στόχο. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ίσως νιώσετε πιεσμένοι από διάφορες ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα, όμως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα.


Καρκίνος

Εσείς Καρκίνοι μου από το τέλος του περασμένου μήνα είστε στο τρέξιμο. Η Πανσέληνος σαν φέρνει οικογενειακές υποθέσεις στο φως που θα πρέπει να ασχοληθείτε και να ξεπεράσετε. Ίσως υπάρξουν θέματα με το σπίτι ή να αποφασίσετε μία μετακόμιση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο επαγγελματικό τομέα.


Λέων

Αυτό το διάστημα ίσως υπάρξουν πολλές μετακινήσεις, επικοινωνίες, γνωριμίες, ίσως υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή συμβόλαια. Θα μπορούσε να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Θέματα εξετάσεων και ανώτερες σπουδές ευνοούνται. Προσοχή σε υπερβολές.


Παρθένος

Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει τον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει να δώσουμε προσοχή σε παρελθοντικές υποθέσεις, και να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα διαχείρισης. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και σας δίνετε η ευκαιρία να ξεπεράσετε πληγές για να πάτε παρακάτω. Κληρονομικά, φόρους ασφαλείας κτλ θέλουν προσοχή στις υπερβολές.


Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται προς τις προσωπικές σας ανάγκες και το τομέα των σχέσεων σας. Θα πρέπει να δείτε ξεκάθαρα τι σας έχει πληγώσει στο παρελθόν και να προσπαθήσετε να το διαχειριστεί και να το ξεπεράσετε χωρίς υπερβολές. Το διάστημα αυτό ίσως κάνετε μια νέα σχέση που θα ανανεώσει τη διάθεση σας, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τους προσωπικούς σας στόχους.


Σκορπιός

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί έναν ευαίσθητο χώρο για εσάς. Ίσως νιώσετε κάπως πιο μελαγχολικοί αφού η σκέψη σας στρέφεται στο παρελθόν. Ίσως πάρετε την απόφαση να κλείσετε κάποια κεφάλαια στη ζωή σας για να προχωρήσετε παρακάτω. Φροντίστε την υγεία σας και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στο ψυχολογικό σας κομμάτι. Πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε με το εργασιακό σας περιβάλλον ή να βελτιώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα.


Τοξότης

Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεται τον κοινωνικό σας κύκλο. Νέες γνωριμίες και άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας. Υπάρχει πιθανότητα μέσα από τις συνεργασίες και τις νέες γνωριμίες να βοηθήσουν στα μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή στην υπερβολή και στις βιαστικές αποφάσεις. Η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και μπορείτε να περάσετε όμορφα στιγμές με το ταίρι σας.


Αιγόκερως

Το φεγγάρι αυτό φέρνει νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Κλείστε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετήσουμε μέχρι σήμερα και πάρτε πρωτοβουλίες να προχωρήσετε μπροστά. Η τύχη σας ευνοεί να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα ή να βρείτε λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα που σας κρατούσαν κολλημένους στο παρελθόν.


Υδροχόος

Αυτό το διάστημα τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις και επικοινωνίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή συνεργασίες από το εξωτερικό ή να ασχοληθείτε περισσότερο με φιλοσοφικά θέματα. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με φίλους ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον που θα βοηθήσουν σε θέματα συμβολαίων και συνεργασίες.


Ιχθύς

Ο οικονομικός τομέας για εσάς τους Ιχθύες χρειάζεται περισσότερη προσοχή στις υπερβολές. Αυτό το διάστημα ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με ένα οικονομικό ζήτημα που σας προκαλούσε ανασφάλεια. Μέσα από συζητήσεις και οργάνωση θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις παρόλες τις πιέσεις.278 views0 comments
bottom of page