top of page

Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5 Φεβρουαρίου 2023. Απελευθέρωση και αλλαγή

Updated: Jan 30

💥Εκρηκτική και ανατρεπτική χαρακτηρίζεται η ενέργεια της  Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου στις 20:28 το βράδυ.

💥 Έχουμε μπροστά μας τις έντονες ενέργειες που συνοδεύουν αυτή την πανσέληνο που σίγουρα θα ξεκινήσουμε να τις νιώθουμε πριν από τις 5/2.

💥 Με τον επαναστατικό Ουρανό να βρίσκεται σε κλειστό τετράγωνο με τα δύο φώτα - Ήλιο/Σελήνη - είναι πολύ πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με αλλαγές και ανατροπές που δεν είχαμε προγραμματίσει. Οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο φέρνουν έντονο εκνευρισμό, νευρικότητα, άγχος, απότομες αντιδράσεις στη συμπεριφορά μας, απελευθέρωση, αποκαλύψεις και αποξένωση. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα, προβλήματα με τα τεχνολογικά, ενώ τα θέματα υγείας που μπορεί να φέρει στο φως είναι κάποιες ενοχλήσεις πιθανόν στο στομάχι, στα έντερα και στην καρδιά.

💥 Με την πανσέληνο αυτή δεν αποκλείεται να  χάσουμε οτιδήποτε θεωρούσαμε σταθερό στη ζωή μας αφήνοντας ένα αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον. Το φεγγάρι αυτό έρχεται να μας δοκιμάσει και να διαλύσει οτιδήποτε προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τόσο καιρό με το ζόρι. Φέρνει αποκαλύψεις και αναπάντεχα γεγονότα. Με άλλα λόγια σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες και οτιδήποτε άλλο δεν είναι κτισμένο σε σταθερές βάσης υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει ή και να διαλυθεί με ξαφνικό τρόπο.

💥 Το επόμενο διάστημα,τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου και μέχρι τις 20/2 δεν αποκλείεται να δουμε έντονους σεισμούς, περιβαλλοντικές καταστροφές, ενώ από την άλλη μπορεί να δούμε και σημαντικές τεχνολογικές ανακαλύψεις ή εξελίξεις στο θέμα της ιατρικής.

💥 Από την μια ο κυβερνήτης του ωροσκόπου της πανσελήνου ( που είναι ο Ερμής για το χάρτη της χώρας μας) ,μπορεί να προκαλέσει έντονες συμπεριφορές, ή να βγάλει έντονα το κομμάτι του ελέγχου, από την άλλη δίνει την ευκαιρία να μην χάνουμε την ελπίδα μας και να έχουμε όραμα για το μέλλον.

💥 Οι σχέσεις δοκιμάζονται , και θα πρέπει να διαχειριστούμε με ειλικρίνεια τα οποία θέματα προκύψουν, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αστάθεια που θα επικρατεί τις επόμενες ημέρες. Αυτή η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικούς χωρισμούς και διάσπαση στις σχέσεις.

💥 Πάνω από όλα όμως η Πανσέληνος αυτή θέλει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να αναγνωρίσουμε τις πραγματικές προσωπικές μας ανάγκες και να κάνουμε από μόνοι μας τις αλλαγές που είναι απαραίτητες. Δεν λέω να συμπεριφερθούμε εγωιστικά προσπαθώντας να επιβάλλουμε τα θέλω μας στους άλλους. Αυτό που θα συμβούλευα όπως έγραψα πιο πάνω να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Να τολμήσουμε να κλείσουμε κεφάλαια στη ζωή μας που μας δημιουργούν ανασφάλεια ή την ψευδαίσθηση ότι είμαστε καλά και συναισθηματικά ασφαλείς.

💥 Ο κυβερνήτης της πανσελήνου βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας στον Υδροχόο,και ο χορηγός αυτού (ο Κρόνος) είναι χωρίς όψης. Αυτό δηλώνει μια περίοδο που ίσως νιώσουμε ότι χάνουμε τις ισορροπίες μας. Είναι μια περίοδος που είτε θα βιώσουμε τον απόλυτο περιορισμό ή το απόλυτο χάος που δεν υπάρχουν όρια.

💥 Είναι ένα φεγγάρι απελευθέρωσης για αρκετό κόσμο, έχετε την ευκαιρία να σπάσετε τα δεσμά του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά, ακόμα και αν η διαδικασία κάποιες φορές είναι επώδυνη. Οτιδήποτε και αν πρέπει να διαχειριστείτε είναι κάτι που σκοπό έχει να σας εξελίξει και να ανοίξει νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

💥 Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου 14°,15°,16°,17°, 25°,26°,27° μοίρες.


877 views0 comments
bottom of page