top of page

Πανσέληνος στον Αιγόκερω 3 Ιουλίου 23

🌼Καλό μήνα σε όλους!!🌼

Η πρώτη εβδομάδα του Ιούλη ξεκινά στις 3 /7 με μία  Πανσέληνο στον Αιγόκερω στην 11°18' μοίρα.

🌼Η πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω τονίζει τα επαγγελματικά θέματα, τονίζει τις φιλοδοξίες μας, μας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθούμε με την κοινωνική μας εικόνα, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα ή την κορύφωση των γεγονότων που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες .Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρελθοντικά ζητήματα που τώρα επανέρχονται είτε για να ολοκληρωθούν είτε για να μπουν σε νέες βάσεις ενώ από την άλλη ενεργοποιεί και οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα με ακίνητα και το σπίτι.

🌼Από την άλλη η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν φημίζεται για την ευαισθησία της, γι'αυτό μπορεί να αντιμετωπίσουμε κάποιες πιο ψυχρές συμπεριφορές και τα θέματα που μας απασχολούν αντιμετωπίζονται με μια πιο λογική και οργανωτική σκέψη.

🌼 Ο Δίας και ο Κρόνος λειτουργούν υποστηρικτικά σε αυτήν την πανσέληνο οπότε είναι καλό διάστημα για νέες ευκαιρίες, να επιλύσουμε θέματα ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, να φέρνει νέα ανοίγματα, συμφωνίες και τύχη. Θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε παρελθοντικές καταστάσεις που ίσως μας πλήγωσαν ή μας είχαν απογοητεύσει.

🌺Η πανσέληνος επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους των πρώτων ημερών του δεύτερου δεκαημέρου 10°,11°,12° μοίρες.


♦️Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια


Κριός

Για εσάς τους Κριούς αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να λύσετε κάποια επαγγελματικά θέματα, να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα και να ασχοληθείτε με τα φιλόδοξα σχέδια σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες οικονομικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή να ξεκαθαρίσετε παλιές εκκρεμότητες. Σε ερωτικό επίπεδο εσείς του τρίτου δεκαημέρου ίσως υπάρξουν κάποιες ξαφνικές γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.


Ταύρος

Αγαπημένοι μου Ταύροι εσείς αυτή τη περίοδο ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές και γενικότερα θα θελήσετε να αλλάξετε ίσως κάποιες παλιές αντιλήψεις για διάφορα θέματα. Θα μπορούσε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες ή να κάνετε νέες τυχερές γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού που θα βοηθήσουν στα επεκτατικά σας σχέδια.


Δίδυμος

 Αυτή η περίοδος για εσάς τους Διδύμους σας βρίσκει να ασχοληθείτε πιο πολύ με οικονομικά θέματα. Είναι μία περίοδος που σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές. Υπάρχει τύχη και ευκαιρίες να πάρετε μια ανάσα όσο αφορά το οικονομικό που τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.


Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονα των σχέσεων σας. Κάτι ολοκληρώνεται ή κάτι μπαίνει σε νέες βάσεις όσο αφορά τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Ίσως υπάρξουν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες μέσα από τις φιλικό σας περιβάλλον.


Λέων

Για εσάς τους Λέοντες η πανσέληνος επηρεάζει τα θέματα της καθημερινότητας σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τον εργασιακό σας χώρο, τη σχέση σας με συναδέλφους ή να οργανώσετε καλύτερα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ίσως να ξαναδείτε ένα θέμα υγείας ή να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής.


Παρθένος

Εσείς αγαπημένοι μου Παρθένοι θα έχετε εύνοια και τύχη όσο αφορά τα ερωτικά σας, θέματα παιδιών και δημιουργικά σχέδια. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία νέα ερωτική σχέση ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Από την άλλη θα μπορούσε να αποφασίσετε να αποκτήσετε ένα μωράκι ή να ξεκινήσετε ένα νέο πρότζεκτ.


Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος για εσάς ενεργοποιεί θέματα σπιτιού. Ίσως αποφάσισε μια μετακόμιση ή να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στο χώρο του σπιτιού. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακές υποθέσεις ή να λύσετε παρελθοντικά θέματα που εκκρεμούν. Από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα, φόρους, δάνεια κτλ.


Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς η Πανσέληνος αυτή φέρνει έντονη κινητικότητα σε επικοινωνία, φίλους, μετακινήσεις και συμβόλαια. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή να ασχοληθείτε με τα κοντινά σας πρόσωπα.  Έχετε την εύνοια για φλερτ, ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνικά που θα ανανεώσουν την διάθεση σας.


Τοξότης

Εσείς αγαπημένοι μου Τοξότες έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις καθημερινές οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να βελτιωθεί και να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα αποκτήματα σας και θα οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας που θα τονίσουν την αυτοπεποίθηση σας.


Αιγόκερως

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον προσωπικό σας άξονα και ενεργοποιεί προσωπικά ζητήματα και σχέσεις. Θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνιση σας, να περιποιηθεί τον εαυτό σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω. Το φεγγάρι αυτό τονίζει τις φιλοδοξίες σας και σας προσφέρει νέες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τα δημιουργικά σας σχέδια. 


Υδροχόος

Εσείς αγαπημένοι μου Υδροχόοι θα ασχοληθείτε έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε προσωπικά μπλοκαρίσματα και φοβίες. Ίσως θελήσετε να αποτραβηχτείτε για λίγο και να κάνετε μία αξιολόγηση παλιών αποφάσεων και ζητημάτων. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με πιο πνευματικά θέματα , θα θελήσετε να χαλαρώσετε και ξεκουραστείτε.


Ιχθύς

Για εσάς τους Ιχθύς η Πανσέληνος αυτή σας ανοίγει δρόμους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Νέες γνωριμίες και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα βοηθήσουν τα σχέδια σας. Μεγαλώνει ο κοινωνικός σας κύκλος δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συμφωνίες με μεγάλους οργανισμούς.


14 views0 comments
bottom of page