top of page

Νέα Σελήνη στον Τοξότη 24 Νοεμβρίου 22

Νέα Σελήνη στο Τοξότη 24 Νοεμβρίου 2022

🌻Έχουμε μπροστά μας μια νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στην 1°37' μοίρα, που θα γίνει στις 24/11 λίγο πριν της μία τα ξημερώματα για τη Κύπρο μας.

🌻 Μια νέα Σελήνη που θα μας φέρει μια ανάσα αισιοδοξίας και τύχης. Για της επόμενες ημέρες μέχρι την πανσέληνο θα δούμε τη διάθεση μας να αλλάζει. Η ενέργεια του Τοξότη θα φέρει ενθουσιασμό για νέα ξεκινήματα αφού υπάρχει και ένα τρίγωνο με το Δία στάσιμο που ανοίξει πόρτες για να πάρουμε μια ανάσα και να βρούμε λύσεις σε διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε πιστοί στις αξίες μας και να κρατήσουμε την τιμιότητα μας χωρίς να προσπαθούμε με δόλιο τρόπο να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

🌻Θα ευνοήσει επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις,με το εξωτερικό, θέματα θρησκείας και ίσως ασχοληθούμε με θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτατη εκπαίδευση.Οι νέες γνωριμίες και ο έρωτας δεν θα λείπει αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με την νέα Σελήνη. Καλό διάστημα το να σκεφτούμε και να οργανώσουμε νέα ή παλιά σχέδια που έμειναν στην άκρη για κάποιο διάστημα, προσοχή μόνο σε τελικές αποφάσεις αφού πρέπει να εξεταστούν με προσοχή όλες οι λεπτομέρειες.

🌻ΚριόςΗ νέα Σελήνη θα ευνοήσει τις μετακινήσεις σας, ίσως διοργανώσετε κάποιο ταξίδι, μπορεί να βρεθεί μια λύση σε ένα δικαστικό θέμα ή να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα σε κάτι που σας ενδιαφέρει.

🌻ΤαύροςΤο επόμενο διάστημα μπορεί να ασχοληθείτε για να βρεθούν λύσεις σε θέματα με χρωστικά, δάνεια, φόρους. Σιγά σιγά ίσως αρχίσετε να χαλαρώνετε ψυχολογικά.

🌻ΔίδυμοςΕσείς μπορεί να πάρετε μεγάλη χαρά από της σχέσης σας, να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία ή να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία.

🌻ΚαρκίνοςΗ καθημερινότητα γίνεται κάπως καλύτερη. Το εργασιακό περιβάλλον γίνεται καλύτερο και βελτιώνετε τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης.

🌻ΛέωνΗ νέα Σελήνη σας ευνοεί στο κομμάτι του έρωτα. Βγείτε έξω διασκεδάστε φλερτάρετε και περάστε καλά. Παίξτε τυχερά παιχνίδια και πού ξέρετε ίσως η τύχη σας χαμογελάσει.

🌻ΠαρθένοςΤο τελευταίο καιρό τρέχετε με διάφορα επαγγελματικά θέματα, το επόμενο διάστημα όμως θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, ίσως θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στο χώρο σας και βελτιώνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Ίσως πάρετε την απόφαση για μια μετακόμιση.

🌻ΖυγόςΤύχη σε θέματα συμβολαίων ή μια νέα συμφωνία ίσως προκύψει το επόμενο διάστημα. Εκδρομές και νέες γνωριμίες ευνοούνται. Περνάτε καλά με φίλους και έρχεστε πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα. Πιθανόν να αποφασίσετε και την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

🌻ΣκορπιόςΤο επόμενο διάστημα ίσως βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό, ίσως μια αύξηση ή ένα bonus  που θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας.

🌻ΤοξότηςΈχετε κάθε λόγο να χαίρεστε. Είναι η ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε και να προωθήσετε τα προσωπικά σας όνειρο και σχέδια.Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

🌻ΑιγόκερωςΚαλό διάστημα για να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Θα καταφέρετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά, θα βελτιώσετε τον ύπνο και την ψυχολογία σας γενικότερα. Ίσως δημιουργηθεί μια πιο παρασκηνιακή σχέση.

🌻ΥδροχόοςΟι επόμενες ημέρες θα σας ευνοούν για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ίσως μπείτε σε μια νέα ομάδα ανθρώπων που θα βοηθήσουν τα προσωπικά σας σχέδια. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό κύκλο δεν αποκλείεται.

🌻ΙχθύεςΚάτι καλό μπορεί να προκύψει στο επαγγελματικό σας τομέα. Μπορείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα να τη σχέση σας με τους ανώτερους σας.

🌻Η νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο Κριούς Λέων και Τοξότες 1°-9° μοίρες και δευτερευόντως Διδύμους Ζυγούς και Υδροχόους.


1 view0 comments
bottom of page