top of page

Νέα Σελήνη στον Ταύρο 19 Μαίου 2023

Στις 19 Μαίου έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στην αναιρετική μοίρα 28°25'. Το Ταύρος σχετίζεται με την ασφάλεια, της άξιες, τη μορφή , το χρήμα και την τροφή. Για της επόμενης 15 ημέρες λοιπόν, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αυτές τις ποιότητες

Αν δούμε όμως πιο αναλυτικά αυτή την νέα Σελήνη παρατηρούμε ότι η μοίρα που γίνεται έχει ιδιαίτερη σημασία. Στην αναιρετική μοίρα του Ταύρου υπάρχουν κοντά δύσκολοι απλανείς αστέρες όπως ο Algol και ο Αυτοί οι αστέρες συνδέονται με δυσκολίες και περιορισμούς. Θα μπορούσε λοιπόν το επόμενο διάστημα να δούμε οικονομικά θέματα και σκάνδαλα να φουντώνουν ακομα περισσότερο. Θα θελήσουμε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια περισσότερο σε υλικό επίπεδο, χρειάζεται όμως προσοχή να μην γίνουμε άπληστοι και να προσπαθήσουμε να χειραγωγησουμε καταστάσεις.

Νέες γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, ίσως κλείσετε σχέσεις και συνεργασίες που σας καταπίεζαν για να εξασφαλίσετε κάτι καινούργιο δημιουργούντας ένα πλαίσιο ασφάλειας με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα.

Η επιρροή του Ουρανού συνεχίζει να υπάρχει αν και τα 2 φώτα είναι απομακρυσμένα οπότε οι αλλαγές και οι ανατροπές είναι μέσα στο πλαίσιο των ημερών.

Η Αφροδίτη σαν χορηγός της νέας σελήνης βρίσκεται εκτός ορίων στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικογενειακά θέματα, τη πατρίδα μας, τη βάση μας, ίσως να φέρει την απόκτηση ενός παιδιού, τονίζει όμως και την ανάγκη για συναισθηματική αποδοχή και ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να θελήσουμε να βελτιώσουμε την οικονομική μας κατάσταση για να βρούμε λύσεις σε ένα οικογενειακό θέμα ή ένα οικογενειακό θέμα να μας επιβαρύνει οικονομικά.

Από την άλλη βλέπουμε τον Άρη στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου. Η τελευταίες μοίρες του Καρκίνου είναι η απόλυτη πτώση του πλανήτη Άρη. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα περισσότερα θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, ίσως κλείσουν κάποιοι κύκλοι, θα μπορούσε να ενεργοποιήσει θέματα με ακίνητα, σπίτια, κληρονομικά κτλ. Η θέση του Άρη είναι επίσης σημαντική αφού είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου στο χάρτη της Νέας Σελήνης για τη χώρα μας. Ωροσκόπος Σκορπιός. Εδώ θα δούμε έντονο το κομμάτι του ελέγχου, της κτητικότητας και δεν αποκλείεται να δούμε έντονο παρασκήνιο τις επόμενες ημέρες.

Ο Άρης παρόλο σε ζώδιο πτώση, τα εξάγωνα που δημιουργεί με τα δύο φώτα ίσως φέρει ευκαιρίες μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον για την εξασφάλιση της ασφάλειας που επιθυμούμε.

Το χαρακτηριστικό αυτής της Νέας Σελήνης είναι το Τ- τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης - Πλούτωνας με κορυφαίο σημείο τον Δία που μόλις έχει περάσει στο Ταύρο. Μία όψη που φέρνει δύναμη, δόξα, κέρδη, πείσμα, φιλοδοξία και φήμη. Το πρόβλημα με αυτή την επιρροή είναι πώς θα επιλέξουμε να χειριστούμε αυτήν την ενέργεια. Μαζί με αυτά τα θετικά μπορεί να φέρει δυσφήμιση, βία, οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα και υποθέσεις, ή να χρησιμοποιηθεί βία ή παρασκηνιακές κινήσεις για οικονομικούς σκοπούς. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ηθικοί στις κινήσεις σας.

🔥 Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά των πρώτων ημερών Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους 0°,1° μοίρες και τα παρορμητικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών 29° μοίρα.

Αυτή η νέα Σελήνη δίνει την δυνατότητα επίσης να ονειρευτούμε και να οραματιστουμε. Θα μπορούσε να πραγματοποιήσουμε ένα προσωπικό μας στόχο. Μας δίνει έμπνευση και φαντασία για να δημιουργήσουμε της βάσης και τη σταθερότητα που επιθυμούμε.

🔥Η Νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών 27°,28°,29° μοίρες.


54 views0 comments
bottom of page