top of page

Νέα Σελήνη στη Παρθένο - Εξιδανικεύσεις και λάθος επιλογές

Στις 15 Σεπτεμβρίου έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Γίνεται στη 21°58' μοίρα και επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύες 20°-26° μοίρες.


Αναλύοντας το χάρτη της Νέας Σελήνης βλέπουμε ότι τα δύο φώτα βρίσκονται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Μία όψη που δημιουργεί ψευδαισθήσεις και λανθασμένες εκτιμήσεις. Τις επόμενες ημέρες θέλει ιδιαίτερη προσοχή να μην χαθούμε και να παρασυρθούμε από το συναίσθημα και την ονειροπόληση.


Η ενέργεια της αντίθεσης αυτής ίσως μας κάνει να χάσουμε για λίγο τις ισορροπίες μας, να θολώσει την κρίση μας και να οδηγηθούμε σε λανθασμένες επιλογές ή να εξιδανίκευσουμε καταστάσεις και ανθρώπους. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις μας στο τι μας λένε και μας υπόσχονται για να αποφύγουμε απογοητεύσεις. Γενικότερα υπάρχει η παραπληροφόρηση και ή αδυναμία να δούμε καθαρά κάποια πράγματα.


Η αντίθεση αυτή έντονα το υδάτινο στοιχείο όπως βλέπουμε και τις προηγούμενες ημέρες που προκλήθηκαν καταστροφές. Θα μπορούσε να φέρει έντονες βροχές ή κάποια θέματαε το θαλάσσιο περιβάλλον. Από την άλλη έχει να κάνει με διάφορες ιώσεις, μολύνσεις, με τα φάρμακα και γενικότερα φέρνει ένα αίσθημα αδυναμίας και κόπωσης.


Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής σε ζώδιο κυβέρνησης είναι στάσημος φέρνει κάποια θέματα σε επικοινωνίες και μία στασιμότητα γενικότερα. Η αντίθεση με τον Κρόνο ίσως ίσως φέρει ακόμα περισσότερες καθυστερήσεις ή κάπως νιώσουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις κινήσεις που θέλουμε.

Από την άλλη, παρατηρούμε ότι το τετράγωνο ανάμεσα σε Πλούτωνα και Βόρειο δεσμό είναι ακόμα ενεργό και δηλώνει εντάσεις, ριζικές αλλαγές στο κόσμο και ένα αίσθημα ελέγχου.


Ο Δίας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη τονίζει την υπερβολή και κάποιες φορές την υπεραισιόδοξια για κάποια πράγματα, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσει οικονομικά προβλήματα.


Ο Ουρανός βρίσκεται σε τρίγωνο με τα δύο φώτα που μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο βαθμό τα ζώδια της γης να κάνουν καινούργια ξεκινήματα, προσοχή όμως αυτά τα ξεκινήματα να μην στηρίζονται σε ψευδαισθήσεις.


Να δούμε πώς η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα 12 ζώδια:


Κριός

Για εσάς τους Κριούς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί ένα εργασιακό ζήτημα, ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο εργασίας σας, θέλει όμως προσοχή στις αποφάσεις σας και τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Ίσως νιώσετε σωματική αδυναμία ή κουρασμένοι.

Ταύρος

Αγαπημένοι μου Ταύροι η Νέα Σελήνη βλέπει θετικά το δικό σας ζώδιο. Ίσως προκύψουν κάποιες ερωτικές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα και να κάνετε μία νέα αρχή. Προσοχή όμως σε υπερβολές και σπατάλες.

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη για εσάς τους Διδύμους ενεργοποιεί ένα οικογενειακό ζήτημα. Ίσως νιώσετε ότι κάποια άτομα στο οικογενειακό σας περιβάλλον σας περιορίζουν. Από την άλλη μπορεί να προκύψουν κάποιες ζημιές μέσα στο σπίτι ή να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τομέα. Ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες παρεξηγήσεις με αδέλφια ή γείτονες. Από την άλλη μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε μία νέα συμφωνία ή να μπείτε σε μία νέα ομάδα ανθρώπων που μπορεί να βοηθήσει στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

Λέων

Αγαπημένοι μου Λέωντες η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί ένα οικονομικό ζήτημα που πρέπει να δώσετε προσοχή. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποια ανοίγματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας. Αποφύγετε τις υπερβολές για να μην υπάρξουν οικονομικές απώλειες.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη πάνω σας αγαπημένοι μου Παρθένοι. Θα θελήσετε να κάνετε νέα ανοίγματα και να επικεντρωθείτε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες και προσπαθήστε να δείτε κάποια πράγματα με λογική για να αποφύγετε απογοητεύσεις.

Ζυγός

Για εσάς το Ζυγούς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί έναν ευαίσθητο οίκο. Ίσως επικεντρωθείτε περισσότερο στο πνευματικό σας και ψυχολογικό σας κομμάτι. Μπορεί να θελήσετε να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικά ζητήματα που σας μπλοκάρουν και σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.

Σκορπιός

Αγαπημένοι μου Σκόρπιοι εσείς είστε σε μία φάση που ίσως σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο άνοιγμα όσο αφορά τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Είναι μία περίοδος που θα μπορούσε να φέρει νέο κόσμο στη ζωή σας ή να ενταχθείτε σε μία νέα ομάδα ανθρώπων. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί κάποιοι φίλοι να σας απογοητεύσουν.

Τοξότης

Εσείς Τοξότες μου θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την κοινωνική σας εικόνα. Ίσως θελήσετε να κάνετε ένα άνοιγμα στην δουλειά σας ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Προσοχή μόνο να είστε ρεαλιστές και οργανωμένοι για να μην έχετε παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδια σας.

Αιγόκερως

Για εσάς η Νέα Σελήνη ίσως φέρει την ευκαιρία να κάνετε ένα άνοιγμα στο εξωτερικό ή να ταξιδέψετε. Θα μπορούσε να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να παρακολουθήσετε κάποια σεμινάρια. Ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με συμφωνίες και συμβόλαια.

Υδροχόος

Αγαπημένοι μου Υδροχόοι αυτές τις μέρες ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με ένα οικονομικό ή κληρονομικά. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας και οργανωθείτε καλύτερα. Θα μπορούσε να προκύψουν κάποια μπερδέματα που να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σας. Η σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι οι τομείς που ενεργοποιούνται έντονα. Ίσως έχετε μία νέα γνωριμία που όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αποφεύγοντας της εξιδανίκευσης. Τις επόμενες ημέρες ίσως προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στη σχέση σας η κάποιες συμπεριφορές μπορεί να σας απογοητεύσουν.


29 views0 comments
bottom of page