top of page

Ημερήσιες προβλέψεις 27 Ιουνίου 23

♥️Ερωτική διάθεση και συναισθηματική ένταση.

🌺Στις 27 Ιουνίου η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού και αργότερα περνά στο τρίτο δεκαήμερο. Τονίζει την ανάγκη μας να ασχοληθούμε περισσότερο με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και την ανάγκη για συντροφικότητα.🌺Έχουμε μία σημαντική μετακόμιση που γίνεται σήμερα είναι του Ερμή που μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τις επόμενες ημέρες ίσως ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα σπιτιού, θα θελήσουμε να βελτιώσουμε το χώρο μας, δεν αποκλείεται να ασχοληθούμε με οικογενειακά ζήτημα ή με τους γονείς μας. Η σκέψη μας της επόμενες ημέρες θα μπορούσε να στραφεί στο παρελθόν. Σε αυτή τη θέση ο Ερμής μας κάνει να αναπολούμε το παρελθόν ή να κολλάμε σε καταστάσεις του παρελθόντος.

Γύρω στο μεσημέρι η Σελήνη βρίσκεται σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Φέρνει μία πιο ευχάριστη και ερωτική διάθεση. Ίσως ασχοληθούμε με διάφορες αγορές, να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας και το ταίρι μας .🌺Επηρεάζει περισσότερο Ζυγούς, Κριούς, Λεόν και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου 17°,18°,19° μοίρες.

Μετά το μεσημέρι η ενέργεια αλλάζει, ίσως νιώσουμε ότι κάτι μας πληρώνει ή πιθανόν να εστιάσουμε σε παρελθοντικές καταστάσεις που μας πλήγωσαν.🌺Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους τέλος δεύτερου δεκαημέρου 18°,19° μοίρες.

Στις βραδινές ώρες ίσως νιώσουμε ένα αίσθημα του ανικανοποίητου ή μία πιο μελαγχολική διάθεση.🌺Επηρεάζει περισσότερο Ζυγούς 21°,22° και Ιχθύς 6°,7° μοίρες.

Η Σελήνη με τον Άρη γύρω στις 20:30 το βράδυ θα μας βοηθήσει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε κινήσεις που θα ικανοποιήσουν τις συναισθηματικές μας ανάγκες.🌺Επηρεάζει κυρίως Ζυγούς, Κριούς, Λεόν και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου 20°,21°,22° μοίρες.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια.

🌼ΚριόςΓια εσάς τους αγαπημένους Κριούς η μέρα αυτή θα εστιάσει την προσοχή σας σε προσωπικά σας ζητήματα. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Τις βραδινές ώρες ίσως πάρετε πρωτοβουλίες και ασχοληθείτε με θέματα παιδιών ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Ο Ερμής θα βοηθήσει να εστιάσετε περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών υποχρεώσεων.

🌼ΤαύροςΗ σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με εργασιακά θέματα και θέματα καθημερινότητας. Ίσως αποφάσισε να οργανωθείτε καλύτερα ή να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής.Τις βραδινές ώρες ίσως θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν κάποιο ζήτημα με το σπίτι ή να ασχοληθείτε με οικογενειακά πρόσωπα. Με τον Ερμή στο Καρκίνο θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεις, συμβούλια και γενικότερα θα ασχοληθείτε περισσότερο με κοντινά σας πρόσωπα.

🌼ΔίδυμοςΑγαπημένοι μου Δίδυμοι η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με ερωτικά ζητήματα. Ίσως προκύψουν κάποιες ερωτικές επικοινωνίες που θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Ίσως κάποιο θέμα εργασιακό να σας προκαλέσει ανασφάλεια, όμως τις βραδινές ώρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε λύσεις για τα δημιουργικά σας σχέδια. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε και να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

🌼ΚαρκίνοςΓια εσάς αγαπημένοι μου Καρκίνοι η σημερινή μέρα σας βρίσκει πάλι να ασχολείστε με θέματα σπιτιού. Ίσως κάποιο οικογενειακό ζήτημα χρειάζεται την προσοχή σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αγορές για το σπίτι ή να ξοδέψετε χρήματα για να βελτιώσετε το χώρο σας. Τις βραδινές ώρες έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας που θα σας ανεβάσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και να διεκδικήσετε νέα δεδομένα που θα ικανοποιούν τις προσωπικές σας ανάγκες.

🌼Λέων Η σημερινή μέρα για εσάς συνεχίζει να σας επηρεάζει σε θέματα μετακινήσεων, ίσως υπάρξουν πολλές επικοινωνίες με φίλους και γνωστούς ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ. Τις βραδινές ώρες Ίσως πάρετε εσείς την πρωτοβουλία να επικοινωνήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες στο κοντινό σας περιβάλλον. Με τον Ερμή στο 12ο σας οίκο ξεκινά μία περίοδος ανασκοπήσεις. Ίσως τις επόμενες ημέρες αποφασίσετε να κινείστε λίγο πιο παρασκηνιακά.

🌼ΠαρθένοςΓια εσάς τους Παρθένους η σημερινή μέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με οικονομικά ζητήματα. Θα θελήσετε να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία κρυφή βοήθεια. Ίσως τις απογευματινές ώρες θελήσετε να συζητήσετε θέματα που σας προκαλούν ανασφάλεια μέσα στη σχέση σας. Με τον Ερμή από τον Καρκίνο σας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείτε με ομάδες ανθρώπων και κάνετε νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν στους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

🌼Ζυγός Αγαπημένοι μου Ζυγοί η μέρα σήμερα συνεχίζει να εστιάζει την προσοχή σας σε δικά σας προσωπικά ζητήματα. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας, με το πώς παρουσιάζεται τον εαυτό σας στους γύρω σας και οργανώνεται τα μελλοντικά σας σχέδια. Ίσως κάτι που σας στεναχωρεί όσον αφορά τις σχέσεις σας τις βραδινές ώρες να θελήσετε να το συζητήσετε. Ο Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας.

🌼ΣκορπιόςΕίναι μία μέρα απομόνωσης για εσάς αγαπημένοι μου Σκόρπιοι. Σας βλέπω να είστε λίγο πιο απομακρυσμένη και να θέλετε να απολαύσετε την ησυχία με τον εαυτό σας. Θα αποτραβηχτείτε για λίγο για να μπορέσετε να σχεδιάσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και την πορεία σας γενικότερα. Ο Ερμής σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας. Δεν αποκλείεται η προσοχή σας να εστιάσει σε θέματα εξωτερικού ή να υπάρξουν επικοινωνίες με άτομα από το εξωτερικό.

🌼ΤοξότηςΓια εσάς αγαπημένοι μου Τοξότης η ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε με φίλους, ομάδες, μεγάλα πρότζεκτ ή μεγάλους οργανισμούς. Μπορεί να βάλετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, ή να ασχοληθείτε με πανεπιστημιακά θέματα. Ο Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με οικονομικά τρίτων και να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

🌼ΑιγόκερωςΑγαπημένοι μου Αιγόκεροι σήμερα σας βλέπω να σας απασχολεί ένα επαγγελματικό θέμα και η κοινωνική σας εικόνα. Ίσως θελήσετε να διεκδικήσετε μία προαγωγή ή να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Ίσως τις απογευματινές ώρες κάτι που μπορεί να μάθετε στη δουλειά ή κάποιο νέο να σας στεναχωρήσει. Τις βραδινές ώρες όμως περνάτε πρωτοβουλίες να επιλύσετε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.Ο Ερμής τις επόμενες ημέρες θα εστιάσει την προσοχή σας σε προσωπικά σας θέματα, το ταίρι σας και τι σχέση σας.

🌼ΥδροχόοςΗ σημερινή ημέρα για εσάς σας βρίσκει με μία πιο αισιόδοξη διάθεση. Θα θελήσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση που θα ανανεώσει τη διάθεση σας. Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία ή να επιλύσετε θέματα με συνεργάτες. Σας δίνουμε η ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας και εργασίας.

🌼ΙχθύςΓια εσάς τους Ιχθύς η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας και την διαχείριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον και να βελτιώσετε την διατροφή και την υγεία σας. Γύρω στις απογευματινές ώρες ίσως νιώσετε ότι οι προσωπικές σας ανάγκες δεν ικανοποιούνται, με τον Ερμή όμως να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου τις επόμενες ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας.

☎️Για προσωπικά ραντεβού στο 0035799944307www.natasa-ioannou.com🌸Facebook: Natasa Ioannou


3 views0 comments
bottom of page