top of page

Ημερήσιες προβλέψεις 26 Ιουνίου 23


🔥🔥Ανατροπές και εντάσεις🔥🔥


🌺 Μία σημαντική μετακόμιση που γίνεται σήμερα είναι του Ερμή που μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου. Τις επόμενες ημέρες ίσως ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα σπιτιού, θα θελήσουμε να βελτιώσουμε το χώρο μας, δεν αποκλείεται να ασχοληθούμε με οικογενειακά ζήτημα ή με τους γονείς μας. Η σκέψη μας της επόμενες ημέρες θα μπορούσε να στραφεί στο παρελθόν. Σε αυτή τη θέση ο Ερμής μας κάνει να αναπολούμε το παρελθόν ή να κολλάμε σε καταστάσεις του παρελθόντος.

🌺 Στις 26 Ιουνίου κορυφώνεται επίσης το τετράγωνο μεταξύ Άρη και Ουρανού. Ένα τετράγωνο που θα πυροδοτήσει έντονα νεύρα, βιαστικές κινήσεις, πιθανόν ατυχήματα, εκρήξεις ενώ δεν αποκλείεται αν δεν προσέξουμε τα ξεσπάσματα μας να έχουμε έντονους τσακωμούς και χωρισμούς. Μία όψη που μπορεί να φέρει προβλήματα με μηχανήματα, πυρκαγιές, ή περιβαλλοντικές καταστροφές. Προσοχή στην οδήγηση.

🔥Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών του τρίτου δεκαημέρου 20°,21°,22° μοίρες.

🌺 Αργότερα η Σελήνη στις αρχικές μοίρες του Ζυγού βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, διαφωνίες ή ένταση. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποια προσωπικά διλήμματα ή να υπάρξει το αίσθημα του ανικανοποίητου όσο αφορά τις προσωπικές μας ανάγκες.

🔥Επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους 3°,4°,5° μοίρες.

🌺Μία άλλη όψη που κάνει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού είναι το μισό τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα. Αυτό δεν αποκλείεται να μας δημιουργήσει άγχος μέσα στην μέρα και να φέρει μια συναισθηματική ένταση και αναστάτωση που θα πρέπει να διαχειριστούμε.

🔥Επηρεάζει κυρίως Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου 5°,6°,7° μοίρες και Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου 20°,21°,22° μοίρες.


Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια.


🌼Κριός 🌼

Για εσάς τους Κριούς η μέρα ίσως φέρει κάποια ξαφνικά γεγονότα που αφορούν τα παιδιά σας ή να προκύψει ένα οικονομικό θέμα που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Οι σχέσεις σας είναι κάτι που σας απασχολεί έντονα σήμερα οπότε δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες συζητήσεις και κάποια ξεκαθαρίσματα. Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών υποχρεώσεων.

🌼Ταύρος🌼

Εσείς αγαπημένοι μου Ταύροι προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα και τον παρορμιτισμό σας. Ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιες εντάσεις ή γεγονότα που θα αναστατώσουν την ηρεμία του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ζημιές μέσα στο σπίτι. Η προσοχή σας σήμερα στρέφεται σε ένα εργασιακό σας θέμα και ίσως θα πρέπει να του δώσετε περισσότερη προσοχή για να υπάρξει περισσότερη αναστάτωση και άγχος. με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας, μετακινήσεις και τα προσωπικά του κοντινού σας περιβάλλον.

🌼Δίδυμος 🌼

Για εσάς η μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τα μυστικά σας. Δώστε προσοχή σε άτομα που εμπιστεύεστε για να μην υπάρξουν αποκαλύψεις και κουτσομπολιά. Προσέξτε μην εμπλακείτε σε τσακωμούς και διαμάχες που πιθανόν να σας εκθέσουν. Ίσως υπάρξουν έντονες μετακινήσεις, επικοινωνίες και νέα που θα σας ξαφνιάσουν. Η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα παιδιών, θέλετε να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε τα δικά σας δημιουργικά σχέδια ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε έντονα με την ερωτική σας ζωή. Ο Ερμής από το Καρκίνο θα σας κάνει να εστιάσετε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε.

🌼Καρκίνος 🌼

Η σημερινή ημέρα Καρκίνοι μου ίσως σας φέρει ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο ή να πρέπει να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Κάποιο οικογενειακό ζητήματα ίσως σας ταράξει ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο σας γίνεστε πιο επικοινωνιακοί, θέλετε να εκφράσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να έχετε την αναγνώριση που θέλετε.

🌼Λέων🌼

Αγαπημένοι μου Λέοντες η σημερινή ημέρα σας βρίσκει με πολλά νεύρα και άγχος. Προσοχή, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που ίσως μετανιώσετε, προσοχή στην οδήγηση και στο τι λέτε. Ίσως πρέπει να διαχειριστείτε ένα επαγγελματικό θέμα που δημιουργεί αναστάτωση στη δουλειά ή με τους προϊσταμένους σας. Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα συμβολαίων, μετακινήσεις, επικοινωνίες και γιατί όχι να θελήσετε να φλερτάρετε.

🌼Παρθένος🌼

Για εσάς η σημερινή ημέρα ίσως φέρει κάποια αναστάτωση ή ανατροπή σε θέματα που αφορούν μετακινήσεις, πανεπιστήμια, ταξίδια ή να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα δικαστικό θέμα. Ίσως προκύψει ένα ταξίδι που δεν το περιμένατε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε και να οργανωθείτε καλύτερα. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, να ασχοληθείτε με ομάδες και μεγάλους οργανισμούς.

🌼Ζυγός🌼

Η σημερινή ημέρα μπορεί να σας βρει με μια αναστάτωση όσο αφορά το φιλικό σας κύκλο. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα που αφορά τρίτους, δάνεια, φόρους, διατροφή κτλ. Είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις προσωπικές σας ανάγκες και να δείτε τι πραγματικά κάνει ευτυχισμένους εσάς. Ίσως γίνεται πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα δουλειάς, καριέρας και κοινωνικής εικόνας. Δώστε προσοχή για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

🌼Σκορπιός🌼

Αγαπημένοι μου Σκόρπιοι η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προσοχή στις εντάσεις για να μην υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι χωρισμοί ή έντονοι καβγάδες. Ίσως σήμερα θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο και να ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας ψυχολογικά μπλοκαρίσματα. Ο Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα ανανεώσει τη διάθεση σας.

🌼Τοξότης🌼

Τοξότες μου η ημέρα φέρνει ξαφνικά γεγονότα στον εργασιακό σας χώρο. Ίσως προκύψουν θέματα με συναδέλφους ή πιθανόν να σας αλλάξουν το πρόγραμμα. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με φίλους, να μπείτε σε νέες ομάδες και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ο Ερμής από το Καρκίνο θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με οικονομικά ζητήματα τρίτων ή θα στρέψει την προσοχή σας σε δικά σας ψυχολογικά μπλοκαρίσματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε ανάλογα.

🌼Αιγόκερως🌼

Για εσάς αγαπημένοι μου Αιγόκεροι η μέρα ίσως σας φέρει ξαφνικές ερωτικές επικοινωνίες ή δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τα παιδιά σας ή κάποιο δημιουργικό σας πρότζεκτ. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Ο Ερμής απέναντι σας θα σας φέρει τη διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

🌼Υδροχόος🌼

Η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή αγαπημένοι μου Υδροχόοι. Ίσως υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές μέσα στο σπίτι, στο οικογενειακό περιβάλλον που θα επηρεάσουν έντονα τις σχέσεις σας. Προσέξτε μην χάσετε την ψυχραιμία σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού ίσως θελήσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εξόρμηση για να ανανεώσετε την διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή δικαστικά ζητήματα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο εστιάζει την προσοχή σας στα εργασιακά σας. Πιθανόν να θελήσετε να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα και να προσέξετε την υγεία και την διατροφή σας.

🌼Ιχθύς🌼

Για εσάς Ιχθύς μου η ημέρα προβλέπει κάποια αναστάτωση με το μεταφορικό σας ή ίσως φέρει έντονες επικοινωνίες. Μηνύματα, τηλεφωνικά που ίσως σας ξαφνιάσουν ίσως ανατρέψουν το καθημερινό σας πρόγραμμα. Προσοχή στην οδήγηση. Σήμερα θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα όσο αφορά διαφορά οικονομικά έξοδα και οικονομικά ζητήματα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε περισσότερο με τα δημιουργικά σας σχέδια και να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας.

Για προσωπικά ραντεβού στο 0035799944307

www.natasa-ioannou.com


2 views0 comments
bottom of page