top of page

Ερμής στον Λέοντα 11-27 Ιουλίου 2023

🌈Ερμής στο Λέοντα από 11-28 Ιουλίου 2023Στις 11 Ιουλίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 28 Ιουλίου 2023.

🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅🪅

🟢Μία θέση που θα κάνει τη σκέψη πιο γρήγορη.Φέρνει ενθουσιασμό, έντονο λόγο και ίσως να έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε σε κάποιες περιπτώσεις. Δραματικός με εγωιστικά στοιχεία πολλές φορές και ίσως να έχουμε την τάση αυτό το διάστημα να υποβάλλουμε τις ιδέες και τις απόψεις μας. Από την άλλη φέρνει δημιουργική σκέψη και ιδέες για νέα ξεκινήματα.

🟢Στις 17 Ιουλίου ο Ερμής με τον Δία φέρνουν ένα αίσθημα υπερβολής. Υπερβολές στο λόγο, στις κινήσεις, τις επικοινωνίες και την αισιοδοξία. Ίσως έχουμε ευχάριστα νέα όμως χρειάζεται προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις για να μην κάνουμε λάθος εκτιμήσεις λόγο υπερεκτίμησης κάποιον καταστάσεων.Ο Ερμής κατά την παραμονή του στο ζώδιο του Λέοντα δεν κάνει πολλές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες, αλλά ας δούμε τις όψεις αναλυτικά.Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου 10°,11°,12° μοίρες.

🟢 Στις 18 Ιουλίου ο Ερμής με τον Ποσειδώνα ίσως προκαλέσουν σύγχυση, παρεξηγήσεις στην επικοινωνία ή λανθασμένες εκτιμήσεις. Προσέξτε μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις εκείνες τις ημέρες. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις ή μία αίσθηση του να μην ξέρουμε τι θέλουμε. Προσοχή επίσης στα κουτσομπολιά.Επηρεάζει κυρίως Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου 11°,12° μοίρες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου 26°,27° μοίρες.

🟢 Μία δυναμική όψη γίνεται στις 23 Ιουλίου  ανάμεσα Έρμη και Ουρανό. Αυτή η όψη φέρνει σε πολλές περιπτώσεις εκνευρισμό, άγχος και βιασύνη. Αυτές τις μέρες χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση για να αποφύγουμε ατυχήματα, ίσως προκύψουν κάποιες ζημιές στο μεταφορικό. Προσοχή θέλει επίσης στα νεύρα και στο τι λέμε για να αποφύγουμε αντιπαραθέσεις αφού θα υπάρχει ένα αίσθημα επαναστατικότητας. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν αποκαλύψεις ή ξαφνικά νέα που θα μας σοκάρουν.Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους 21°,22°,23° μοίρες.

🟢 Στις 27 Ιουλίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια από αυτή τη θέση.

🌞Κριός Για εσάς αγαπημένοι μου Κριοί ο Ερμής θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια, τα παιδιά σας και τα ερωτικά σας. Φέρνει επικοινωνίες, ερωτική διάθεση, διασκέδαση και νέες ιδέες που θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Κοντά στις 23 Ιουλίου ίσως προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που αφορούν τα παιδιά σας ή ένα δημιουργικό σας πρότζεκτ.

🌞ΤαύροςΕσείς αγαπημένοι μου Ταύροι θα εστιάσετε την προσοχή και την σκέψη σας για να επιλύσετε διαφορά οικογενειακά ζήτημα ή κάποια θέματα με το σπίτι. Ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις για μία μετακόμιση ή δεν αποκλείεται αν υπάρξουν έντονες μετακινήσεις και συναντήσεις με άτομα του οικογενειακού σας κύκλου. Κοντά στις 23 Ιουλίου προσοχή στα νεύρα και την αντιδραστική συμπεριφορά για να μην υπάρξουν συγκρούσεις. Ίσως προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις όσο αφορά κάποια οικογενειακά πρόσωπα ή να υπάρξει κάποια ζημιά στο χώρο σας.

🌞ΔίδυμοςΕσείς με τον Ερμή στο Λέοντα σας έχετε την δυνατότητα για να νέες γνωριμίες, φλερτ, συναντήσεις με φίλους και επικοινωνίες. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε μία συμφωνία ή μια μετακίνηση. Γύρω στις 23 προσοχή σε μυστικά που δεν θέλετε να αποκαλυφθούν. Ίσως υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις ή διαφωνείς με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες.

🌞ΚαρκίνοςΕσείς αγαπημένοι μου Καρκίνοι με τον Ερμή σε αυτή τη θέση θα εστιάσετε την προσοχή σας στο οικονομικό κομμάτι. Θα θελήσετε να οργανώσετε καλύτερα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να σκεφτείτε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Κοντά στις 23 Ιουλίου ίσως προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα από μεγάλους οργανισμούς και να δημιουργήσει μια ανασφάλεια. Από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε καιρό.

🌞ΛέωνΑυτή η περίοδος για εσάς αγαπημένοι μου Λέωντες σας βρίσκει να επικεντρώνεται την προσοχή σας στις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Ερμής στο ζώδιο σας φέρνει αισιοδοξία και νέες ιδέες να προωθήσει τα σχέδια σας. Ίσως γίνεται λίγο πιο εγωιστές στις απόψεις σας. Φροντίστε γύρω στις 23 Ιουλίου να μην υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα που μπορεί να σας εκθέσουν.

🌞ΠαρθένοςΗ θέση του Ερμή στο Λέοντα  σας βρίσκει με μία διάθεση να αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας να σκέφτεται τα δικά σας προσωπικα σχέδια ή να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ή καλλιτεχνικά θέματα. Δεν αποκαλύπτεται τα σχέδια σας και θα θελήσετε να κρατήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για εσάς. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια ξαφνικά θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή να αποφασίσετε να κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι.

🌞ΖυγόςΑγαπημένοι μου Ζυγοί η θέση του Ερμή στο Λέοντα εστιάζει την προσοχή σας σε πιο κοινωνικά θέματα αυτό το διάστημα. Ίσως θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε περισσότερο με φίλους ή να δραστηριοποιηθείτε με ένα κοινωνικό θέμα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις και συναντήσεις για θέματα που αφορούν μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες για να οργανώσετε καλύτερα ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά χρήματα τρίτων.

🌞ΣκορπιόςΣκορπιοί μου η θέση του Ερμή στο Λέοντα ίσως σας δημιουργήσει ένα αίσθημα άγχους. Θα μπείτε στην διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την κοινωνική σας εικόνα. Νέες ιδέες και έντονη δημιουργικότητα θα σας διακατέχει για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Προσοχή χρειάζεται κοντά στις 23 Ιουλίου για να μην υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να διακόψουν ακόμα και σχέσεις.

🌞ΤοξότηςΓια εσάς τους Τοξότες η θέση του Ερμή βλέπει θετικά το ζώδιο σας. Τονίζει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και θα θελήσετε να επικεντρωθείτε περισσότερο σε πιο φιλοσοφικά ζητήματα. Ίσως αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας για τη ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή να οργανώσετε ένα ξαφνικό ταξίδι.

🌞ΑιγόκερωςΗ θέση του Ερμή στο Λέοντα για εσάς αγαπημένοι μου Αιγόκεροι σας βάζει στη διαδικασία να οργανωθείτε καλύτερα όσο αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν χρήματα τρίτων. Ίσως πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε κληρονομικά ζητήματα, φόρους, ασφαλείας, δάνεια κτλ. Θα θελήσετε από την άλλη να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις που ίσως σας δημιουργούσαν διαφορά ψυχολογικά μπλοκαρίσματα και σας δημιουργούσαν ανασφάλεια.

🌞ΥδροχόοςΑγαπημένοι μου Υδροχόοι ο Ερμής απέναντι σας επικεντρώνει την προσοχή σας σε θέματα σχέσεων. Αυτή τη περίοδο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα θελήσετε να συζητήσετε και να επιλύσετε παρελθοντικά ζητήματα που δημιουργούν μπλοκαρίσματα. Νέες γνωριμίες και σχέσεις ίσως προκύψουν κοντά στις 23 Ιουλίου. Από την άλλη εκείνες τις ημέρες αποφύγετε την επαναστατική συμπεριφορά για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

🌞ΙχθύςΓια εσάς αγαπημένοι μου Ιχθύς η θέση του Ερμή στο Λέοντα επηρεάζει την καθημερινότητα σας. Θα θελήσετε να εστιάσετε περισσότερο στην οργάνωση του καθημερινού σας προγράμματος και των καθημερινών υποχρεώσεων. Ίσως αποφάσισε να κάνετε ένα τσεκ απ' για να προσέξετε την υγεία και την διατροφή σας. Νέες γνωριμίες και ευκαιρίες ίσως προκύψουν μέσα από το κοντινό και καθημερινό σας περιβάλλον , ενώ κοντά στις 23 Ιουλίου δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που αφορούν κοντινά πρόσωπα, αδέλφια, συγγενείς και γείτονες.

☎️Για προσωπικά ραντεβού στο 99944307💌Στείλτε προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας🔎www.natasa-ioannou.comwww.natasa-ioannou.com


77 views0 comments
bottom of page