top of page

Ερμής/Κρόνος 2 Μαρτίου, πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Updated: Mar 3

Ο Ερμής λίγο πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Υδροχόου συναντά τον Κρόνο στην τελευταία μοίρα του ζωδίου 29°24'.

Εδώ θέλει προσοχή στις μονόπλευρες απόψεις και στη τάση να ασκούμε έντονη κριτική. Θα μπορούσε να υπάρχει μια εκκεντρική συμπεριφορά όσο αφορά τις απόψεις και τις πεποιθήσεις μας, δεν αποκλείεται όμως να πρέπει να διαχειριστούμε και κάποιες μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορούσε να υπάρξουν νέα που ίσως μας στεναχωρίσουν.

Η σύνοδος αυτή γίνεται σε μια σημαντική μοίρα, στην 29° του Υδροχόου. Σε εγκόσμιο επίπεδο έχει να κάνει με συλλογικούς χώρους, φέρνει καινοτόμες ιδέες, επαναστατική σκέψη, μεταρρυθμίσεις και εκκεντρική συμπεριφορά χωρίς αιτία που σε πολλές περιπτώσεις προκαλεί σοκ. Είναι η μοίρα που πολλές φορές έχει να κάνει με απρόσωπες συμπεριφορές και φέρνει δυσκολίες σε χώρους που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σύνολο. Συνδέεται επίσης με τους στόχους μας οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε αναβολές και ακυρώσεις σε αυτούς τους τομείς. Τέλος είναι έντονα ενεργοποιημένο το κομμάτι που έχει να κάνει με μαζικές καταστροφές και μαζικούς θανάτους οπότε δεν αποκλείεται κοντά σε εκείνες τις μέρες να δούμε ξανά γεγονότα που θα μας ταράξουν σε εγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή η όψη επηρεάζει κυρίως τα σταθερά των τελευταίων ημερών Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες και αρχικές μοίρες 1°,2°,28°,29° μοίρες.


Πώς επηρεάζει η σύνοδος του Ερμή/Κρόνου τα 12 ζώδια:


Κριός

Αυτή η όψη δεν είναι απαραίτητο να φέρει αρνητικά αποτελέσματα για εσάς τους Κριούς, αφού σας δίνεται η δυνατότητα να οργανωθείτε καλύτερα όσο αφορά θέματα με μεγάλους οργανισμούς ή να πετύχετε ένα μακροχρόνιο στόχο σας. Προσοχή μόνο στις κοινωνικές σας επαφές για να μην έρθετε αντιμέτωποι με επικριτικές συμπεριφορές.


Ταύρος

Ίσως ο τομέας της καριέρας αυτή την περίοδο σας πιέσει αρκετά με περισσότερες ευθύνες. Καλό είναι να οργανωθείτε καλύτερα και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να αποφύγετε αρνητικά σχόλια που θα έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική σας εικόνα.


Δίδυμος

Με την όψη αυτή χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μεθοδικοί στις κινήσεις σας όσο αφορά θέματα σπουδών ή ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό. Ίσως σας δοθούν ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση που θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να σας πιέζει.


Καρκίνος

Η διαχείριση των οικονομικών σας θεμάτων ίσως χρειαστεί περισσότερο προσοχή στη διαχείριση. Θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν χρήματα τρίτων όπως δάνεια,κληρονομικά, φόρους κτλ.


Λέων

Ο τομέας των σχέσεων σας πιέζει αρκετά με διάφορες υποχρεώσεις και απαιτήσεις. Δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρές συμπεριφορές που μπορεί να σας στεναχωρίσουν, θα πρέπει όμως να διαχειριστείτε με μεθοδικότητα τις οποίες αποφάσεις σας.


Παρθένος

Η καθημερινότητα ίσως χρειάζεται περισσότερη προσοχή για να καταφέρετε να οργανώσετε όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στο καθημερινό σας πρόγραμμα.


Ζυγός

Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μία ερωτική σχέση ή να επικεντρωθείτε σε ένα δημιουργικό σας πρότζεκτ. Προσπαθήστε να είστε λογικοί και ξεκάθαροι με τις αποφάσεις σας.


Σκορπιός

Οικογενειακά ζήτημα σας πιέζουν και δημιουργούν ευθύνες. Θα πρέπει να ασχοληθείς με σοβαρότητα όσο αφορά θέματα σπιτιού για να μπορέσεις να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις.


Τοξότης

Αυτές τις μέρες θα μπορούσε να ασχοληθείς με κάποιο ζήτημα που αφορά τα κοντινά σου πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε θέματα συμβολαίων ή συμφωνιών. Κάποια νέα ίσως σε στεναχωρήσουν.


Αιγόκερως

Το οικονομικό κομμάτι χρειάζεται περισσότερη προσοχή όσο αφορά τη διαχείριση. Θα μπορούσε να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αυτό να σας δημιουργήσει μια ανασφάλεια.


Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε σοβαροί στις προσωπικές σας αποφάσεις και αποφύγετε την έντονη κριτική. Ίσως νιώσετε πιεσμένοι από το κοντινό περιβάλλον όμως θα μπορούσατε με μεθοδικότητα να πετύχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στους δικούς σας στόχους.


Ιχθύς

Αυτή η όψη ίσως σας κάνει πιο ευαίσθητους και φέρει μια πιο μελαγχολική διάθεση. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας.


112 views0 comments
bottom of page