top of page

Δίας στον Ταύρο από 16 Μαίου 2023 μέχρι 26 Μαίου 2024

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει για τις θετικές επιρροές, την επέκταση και την τύχη που φέρνει ο γενναιόδωρος πλανήτης Δίας όταν περνά από το ζώδιο μας.Στις 16 Μαίου 2023 ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου  μέχρι τις 26 Μαίου 2024. Η τελευταία φορά που ήταν ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου πριν 12 χρόνια ήταν η περίοδος από Ιούνιο 2011 μέχρι τον Ιούνιο 2012.


 Πολύ σημαντική χρονιά είναι για όσους θα έχουν την επιστροφή του Δία, είναι οι γεννημένοι:

Μάιο 1940- Μάιο 1941

Απρίλιο 1952- Μάιο 1953

Απρίλιο 1964- Απρίλιο 1965

Μάρτιος 1976- Αύγουστος 1976

Οκτώβριος 1976- Απρίλιο 1977

Μάρτιο 1988- Ιουλίου 1988

Νοέμβριος 1988- Μάρτιος 1989

Ιούνιο 1999- Οκτώβριο 1999

Φεβρουάριο 2000- Ιούνιο 2000

Ιούνιο 2011- Ιουνίου 2012


Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αισιοδοξίας, ότι αγγίζει μπορεί να το πολλαπλάσια, ευνοεί την επέκταση και την τύχη. Είναι όμως και ο πλανήτης που σχετίζεται με τις ηθικές αξίες, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία και την θρησκεία.

Ο Δίας περνά σε ένα ζώδιο σταθερά και παθητικό. Το ζώδιο του Ταύρου. Όσο ο Δίας θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα τονίσει έντονα τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Θα δούμε ότι το χρήμα θα παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την υλική ασφάλεια. Αυτή η θέση θα φέρει μια ελπίδα βελτιώσεις στο οικονομικό κομμάτι θεωρώ όμως ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις μας για να μην είναι απλά μια φούσκα αισιοδοξίας που θα έχει ημερομηνία λήξης. Αυτή η περίοδος θα τονίσει επίσης την ανάγκη για άνεση. Θα θελήσουμε να έχουμε τις ανέσεις μας και κάποιοι θα αποζητούν την βολή και την πολυτέλεια. Σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να φέρει επίδειξη των αποκτημάτων μας ή επίδειξη του χρήματος με αλαζονικό τρόπο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου να μην γίνουμε αδιάλλακτοι και να προσπαθούμε να αποκτήσουμε οικονομική ανάπτυξη ή ασφάλεια με όχι και τόσο ηθικούς τρόπους.

Μία άλλη θετική επιρροή που θα δούμε την επόμενη περίοδο είναι η ανάπτυξη όσο αφορά τα τρόφιμα, τους χώρους εστίασης, θα φέρει πιθανόν νέους τρόπους επίλυσης σε  περιβαλλοντικά προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανάπτυξη όσο αφορά θέματα μόδας και καλλιτεχνικά ζητήματα. Όσο αφορά το οικονομικό είναι η περίοδος που θα τονίσει και θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο το ηλεκτρονικό χρήμα, κρυπτονομίσματα κτλ.

Όσο θα κάνει την διέλευση του στο ζώδιο του Ταύρου, ο Δίας θα κάνει 2 σημαντικές όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό.

Στις 18 Μαίου 2023  2 μέρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να επηρεάσει έντονα το οικονομικό κομμάτι, όσο αφορά οικονομικά σκάνδαλα, τράπεζές και μεγάλες εταιρείες. Τονίζει ιδιαίτερα τις φιλοδοξίες και την τάση να έλεγχο. Θα μπορούσε να φέρει μια ξαφνική οικονομική άνοδο θεωρώ όμως ότι θα είναι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Στις 21 Απριλίου 2024 ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό. Εδώ έχουμε ανατροπές και αλλαγές, όσο αφορά τα θέματα που σχετίζονται με το ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη έρχεται να φέρει ξαφνική τύχη και ανάπτυξη στα οικονομικά ζητήματα, λόγο όμως του Ουρανού σε θέση πτώσης θα μπορούσε να δημιουργήσει αποσταθεροποίηση κάποιον καταστάσεων, να προκαλέσει σεισμούς και αυξημένες περιβαλλοντικές καταστροφές.


Να δούμε όμως πώς θα επηρεάσει ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου τα 12 ζώδια.


Κριός

Για εσάς τους Κριούς αυτή η θέση θα επηρεάσει σημαντικά το οικονομικό κομμάτι, τις ηθικές αξίες, την αυτοπεποίθηση σας και τα αποκτήματα σας. Θα μπορούσε να δώσετε περισσότερη προσοχή στα προσωπικά σας εισοδήματα και θα θελήσετε να εξασφαλίσει την υλική ασφάλεια που επιθυμείτε. Δεν αποκλείεται την επόμενη χρονιά να κάνετε σημαντικές αγορές. Σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια που επιθυμείτε.


Ταύρος

Για σας τους Ταύρους είναι μία περίοδος που θα χαρίσει αισιοδοξία και φιλοδοξία. Είναι μία περίοδος που θα θελήσετε να επικεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους και στη δική σας προσωπική ανάπτυξη. Αυτή η θέση δεν αποκλείεται να ευνοήσει θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προσοχή στις κινήσεις σας λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας και φροντίστε να διατηρήσετε τις ηθικές σας αξίες.


Δίδυμος

Για εσάς τους Διδύμους αυτή η θέση δεν θα σας κάνει να καταλάβετε και πολλά πράγματα. Μία περίοδος που θα βοηθήσει να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση, ασχοληθείτε περισσότερο με παρελθοντικά ζητήματα που ίσως σας μπλοκάρουν ή να ασχοληθείτε Με ποιο πνευματικά θέματα. Δεν αποκλείεται η θέση αυτή να σας προστατεύσει από κρυφούς εχθρούς για αυτό προσέξτε τις παρασκηνιακές κινήσεις.


Καρκίνος

Για σας τους καρκίνους με το Δία στον Ταύρο θα βοηθήσει σε θέματα που αφορούν μεγάλους οργανισμούς και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να μπείτε σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων ή να έρθουν στο δρόμο σας άτομα που θα εξυπηρετήσουν τα προσωπικά σας σχέδια. Θα μπορούσε να αναγνωριστεί η αξία σας σε μεγάλες εταιρίες, να αυξηθεί η κοινωνικότητα σας ή να ευνοηθείτε από τις φιλικές σας σχέσεις.


Λέων

Με το Δία στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς τους  Λέοντες θα είναι μία περίοδος πού θα σας βάλει να ασχοληθείτε περισσότερο με την κοινωνική σας εικόνα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Θα μπορούσε να φέρει ξαφνική τύχη και επέκταση Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε υπερβολές και την τάση για επίδειξη για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στην εικόνα σας. Είναι το διάστημα που θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στην εργασία σας για να πετύχετε τους στόχους σας ή θα σας βοηθήσει να βρείτε μία δουλειά για όσους ψάχνουν.


Παρθένος

Αγαπητή μου για εσάς η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Είναι μία χρονιά που θα μπορούσε να επεκτείνετε συνεργασίες από το εξωτερικό να ασχοληθείτε με πιο φιλοσοφικά ζητήματα ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε και ένα ταξίδι που ονειρευόσασταν. Δίνει εύνοια σε εκπαιδευτικά ζητήματα όσον αφορά πανεπιστήμια σεμινάρια και γενικότερα την εκπαίδευση οπότε δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή να παρακολουθήσετε νέα σεμινάρια. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι αισιόδοξη και ίσως υιοθετήσετε μία νέα φιλοσοφία για τη ζωή.


Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς αυτή η θέση δεν έχει να δώσει ιδιαίτερα πράγματα. Από την άλλη είναι μία χρονιά που ίσως βοηθήσει να ασχοληθείτε γιατί περισσότερο με δικά σας προσωπικά μπλοκαρίσματα για να βελτιώσετε τη δική σας ψυχολογία. Θα μπορούσε να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να πρέπει πάρετε τελικές αποφάσεις σε κληρονομικά ζητήματα, δάνεια, διατροφές, ασφάλειες κτλ.


Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς μετά από δυόμιση χρόνια ταλαιπωρίας ο Δίας από το απέναντι ζώδιο θα μπορούσε να φέρει εύνοια στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες, ευκαιρίες μέσα από συνεργασίες και να ασχοληθείτε γενικότερα με τα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Περίοδος που θα μπορούσε να βελτιώσει τις υπάρχουσες σχέσεις σας και να βρείτε λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα.


Τοξότης

Αυτή η θέση για εσάς ενεργοποιεί έντονα τα θέματα της καθημερινότητας και το εργασιακό περιβάλλον. Περίοδο να υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά την καθημερινότητά, να βελτιώσετε το πρόγραμμά σας και την υγεία σας. Ίσως θελήσετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο εργασιακό δίλημμα το οποίο όμως είναι απαραίτητο για να βελτιώσετε τις εργασιακές σας συνθήκες.


Αιγόκερως

Η θέση του Δία στο ζώδιο του Ταύρου βλέπει θετικά το δικό σας ζώδιο. Είναι μία περίοδος που φέρνει τύχη αισιοδοξία και έντονη δημιουργικότητα όσο αφορά τα δικά σας προσωπικά σχέδια. Φέρνει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, μία διάθεση για φλερτ και ανανέωση ενώ δεν αποκλείεται να τονίσει την επιθυμία για να αποκτήσετε ένα μωράκι. Όσοι είστε ήδη γονείς θα μπορούσε να πάρετε χαρά από τα παιδιά σας ή να έχουν τα ίδια κάποιες επιτυχίες που θα σας δώσουν χαρά.


Υδροχόος

Για εσάς η θέση αυτή ενεργοποιεί έντονα τα οικογενειακά ζήτημα. Θα μπορούσε να υπάρξει μία βελτίωση όσο αφορά στα θέματα του σπιτιού να βελτιώσετε το χώρο σας ή να κάνετε μία μετακόμιση. Παρελθοντικά ζητήματα που ίσως σας ταλαιπωρούσαν έχουμε τη δυνατότητα να βελτιωθούν και να μειώσετε καλύτερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι μία περίοδος που σας δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους γονείς σας είμαι τα άτομα μέσα στο σπίτι σας.


Ιχθύς

Ο Δίας φέτος θα ευνοήσει θέματα που έχουν να κάνουν με διάφορα συμβόλαια οι συμφωνίες. Φέρνει τύχη και εύνοια σε θέματα εξετάσεων ενώ από την άλλη υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, έντονη επικοινωνία μετακινήσεις, φλερτ και βελτιώνει τη σχέση σας με  κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως θελήσετε να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο να παρακολουθείτε κάποια μαθήματα.


48 views0 comments
bottom of page