top of page

Ανατρεπτική Πανσέληνος 28/1/2021🔸Αύριο πραγματοποιείται μια δυναμική πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στην 9°. Μια πανσέληνος που φέρνει σε αντιπαράθεση το 'εγώ' με το συλλογικό.

Ο Διας σε σύνοδο με τον Ήλιο έχει να κάνει με την υγεία, την σωματική και υλική αφθονία, την αισιοδοξία, την θέληση για επέκταση και φιλοδοξία. Όπως επίσης και με οικονομικά θέματα, τύχη, αλλά και με τους οικονομικα ισχυρούς και άτομα ψηλά στη κοινωνία.

🔸Αν δούμε λίγο το χάρτη της Κύπρου, η πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται στο 3ο και 9ο οίκο της χώρας. Δίκτυα, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τηλεπικοινωνίες, εφημερίδες, σχολεία, εκδοτικοί οίκοι, μετοχές, ομόλογα, δικαστήρια, θρησκευτικά θέματα, εμπόριο, πανεπιστήμια και ναυτιλιακά θέματα ενεργοποιούνται έντονα για το επόμενο διάστημα. Η πανσέληνος αυτή φωτίζει με σύνοδο τον Ερμή της χώρας, η οποία θα φέρει πιθανές, έντονες διαφωνίες μεταξύ της Βουλής και της Κυβέρνησης για τα θέματα που αναφέρονται πιο πάνω. Επίσης θα μπορούσαμε να δούμε αλλαγές στη δομή της Γερουσίας. Τις επόμενες περίπου 15 ημέρες απαιτείται μεγάλη προσοχή, αφού υπάρχει κίνδυνος να έρθουν στο φως διάφορες πληροφορίες που κρύβουν απάτες, δημιουργώντας και άλλα σκάνδαλα ή δυσφήμιση σε άτομα με κύρους.

🔸Με τον Άρη - Ουρανό στο 6ο οίκο της χώρας να συμμετέχει έντονα στην πανσέληνο αυτή δείχνει τη μεγάλη δυσαρέσκεια της εργατικής τάξης και την έντονη κινητικότητα στα θέματα της δημόσιας υγείας. Με το μεσοδιάστημα του Ηλίου/Σελήνης σε σύνοδο με τον Άρη και Ουρανό θα μπορούσαμε να δούμε και πάλι την έξαρση του ιού αυξάνοντας τα θετικά κρούσματα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται επίσης στα θέματα Ναυτιλίας που πιθανόν να προκαλέσουν διάφορες αντιδράσεις. Έντονη επαναστατικότητα, αγανάκτηση και πιθανά προβλήματα με τη γη και το περιβάλλον.

🔸Το τετράγωνο του Ποσειδώνα με το Βόρειο Δεσμό και η σύνοδος με τη Σελήνη της χώρας δείχνει ξεκάθαρα την εξασθένηση του λαού . Δηλώνει επισης την ασθένεια και την έλλειψη κατευθύνσης. Δείχνει ένα λαό αποπροσανατολισμένο, με έλλειψη κοινωνικής αίσθησης και ομαδικού πνεύματος, έλλειψη κρίσης που οδηγεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Η όψη αυτή δημιουργεί ένα θόλο τοπίο. Ο Κρόνος επιβαρύνει αυτή τη χαοτική κατάσταση αφού ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Βόρειου/Ποσειδώνα προκαλώντας συναισθηματική καταπίεση, ζημιές, απώλειες και συναισθηματικό πόνο.

🔸Σε προσωπικό επίπεδο η πανσέληνος αυτή θα δοκιμάσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες διαφωνίες και προβλήματα που χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Προσοχή σε νεύρα, βιαστικές κινήσεις και ατυχήματα. Το πείσμα και αμετακίνητες απόψεις μπορεί να φέρουν διάσπαση σε σχέσεις και συνεργασίες.

🔸Με την πανσέληνο αυτή καλούμαστε να αλλάξουμε οτιδήποτε μας φθείρει και μας περιορίζει. Ο Δίας μας δίνει τη δυνατότητα για επέκταση και εξέλιξη, χωρίς όμως να υπερβάλλουμε βάζοντας μόνο το εγώ μας μπροστά.


🔸Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του σταθερού Σταυρού Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος του πρώτου δεκαημέρου κοντά στις 6,7,8 και 9° και όσοι έχουν ωροσκόπο, Μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά.


🔸Κριός

Πιθανόν να πρέπει να διαχειριστείτε ένα έντονο οικονομικό πρόβλημα που έχει να κάνει με την επέκταση των δημιουργικών σχεδίων σας ή να πρέπει να διαχειριστείτε θέματα με τα παιδιά σας ή με τις φιλικές σας σχέσεις.


🔸Ταύρος

Θέματα καριέρας, σπιτιού ή με τους γονείς σας έρχονται στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας αφου θα θελήσετε να επαναστατήσετε και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται. Προσοχή σε νεύρα και ατυχήματα.


🔸Δίδυμος

Θέματα με αδέλφια και συμβόλαια θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Πιθανόν να θελήσετε να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα, έντονη κινητικότητα, επικοινωνίες με φίλους. Προσοχή σε ατυχήματα ή προβλήματα με το αμάξι ενώ από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστείτε και διάφορα ψυχολογικά ζητήματα.


🔸Καρκίνος

Η Πανσέληνος αυτή σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη διαχείριση των οικονομικών ή κληρονομικών σας θεμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.


🔸Λέων

Είναι μία περίοδος που θα ασχοληθείτε με τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων ξεκαθαρίζοντας τι είναι αυτό που τελικά θέλετε. Προσοχή σε νεύρα και βιαστικές κινήσεις.


🔸Παρθένος

Αυτές τις μέρες ασχολείστε περισσότερο με την καθημερινότητά σας, θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ενώ θα θελήσετε να βελτιώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον.


🔸Ζυγός

Είναι μία περίοδος που θα θελήσετε να ασχοληθείτε με δημιουργικά σχέδια και θέματα παιδιών. Δεν αποκλείεται να έχετε μία ξαφνική γνωριμία.


🔸Σκορπιός

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή ενώ θα θελήσετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε τα θέματα του σπιτιού σας.


🔸Τοξότης

Προσοχή στον εργασιακό σας χώρο, στις σχέσεις με συναδέλφους που μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και να φέρουν διαφωνίες. Προσοχή στον παρορμητισμό, αφου θα έχετε μεγάλη επιθυμία για μετακινήσεις και επικοινωνίες με τα κοντινά σας άτομα.


🔸Αιγόκερως

Τα οικονομικά θέματα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση σε χρωστικά ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα θέμα με παιδιά που μπορεί να σας αγχώσει.


🔸Υδροχόος

Η πανσέληνος αυτή σας πιέζει να ασχοληθείτε με τα θέματα των σχέσεων σας. Ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι χρειάζονται σωστή διαχείριση ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να αλλάξετε και να επανεξετάσετε τα θέλω σας.


🔸Ιχθύς

Συναισθηματικές εντάσεις διαταράσσουν την καθημερινότητά σας. Είναι καιρός να ξεπεράσετε και να αντιμετωπίσετε τα διάφορα ψυχολογικά ζητήματα πού κουβαλάτε και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.

14 views0 comments
bottom of page