top of page

Ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό από τηv 1 - 21 Νοεμβρίου 2019

Updated: Nov 7, 2019

Από τις 3 Οκτωβρίου ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Οικονομικά θέματα, σεξουαλικες σχέσεις, θέματα ψυχολογίας, έλεγχος, βαθιά σκέψη, είναι κάποια από αυτά που μας έχουν απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα. Από τις 30 Οκτωβρίου 2019, ο Ερμής κάνει στάση στο ζωδιου του Σκορπιού στην 27η μοίρα για να ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του 1 Νοεμβρίου 2019 μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019 όπου θα ξαναγυρίσει σε ορθή πορεία στην 11η μοίρα του Σκορπιού.

Με την αναδρομή του Ερμή είναι ευκαιρία να ξανανοίξουν θέματα και καταστάσεις που έμειναν ανολοκληρωτικά το προηγούμενο διάστημα. Ξεχασμένες καταστάσεις επανέρχονται και επιζητούν λύση.

Καλό διάστημα για επανεξέταση τον θεμάτων που μας απασχολούν ώστε να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις με την επαναφορά του σε ορθή πορεία.

Δεν εύνοια όμως θέματα που έχουν να κάνουν και υπογραφές συμβολαίων,τελικές αποφάσεις σε σοβαρά θέματα, οικονομικές συμφωνίες γιατί στη πορεία κάτι μπορεί να αλλάξει και να σας δημιουργήσει διαφορά προβλήματά ή καθυστερήσεις. Καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις, καχυποψία, επανασυνδέσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ευκαιρία να πάρετε λεφτά που σας χρωστούσαν ή να κλείσετε παλιές οικονομικές υποχρεώσεις. Προσοχή χρειάζεται επίσης στη τάση για καχυποψία και μπερδέματα, ενώ από την άλλη ίσως βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή καταστάσεις που θα μας σοκάρουν.

Θα επηρεάσει κυρίως

Σκορπιούς Ταύρους Λέωντες Υδροχόους

Καρκίνους Υχθύς του δεύτερου και του τρίτου δεκαήμερου και όσους έχουν πλανήτες στα δεκαήμερα αυτα.

Πώς επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής τα 12 ζώδια:

Κριός

Ωροσκόπος Κριός

Ο Ερμής κάνει την ανάδρομη του μέσα στο 8ο φυσικό σας οίκο. Θέματα οικονομικά, δάνεια, κληρονομικα ζητήματα, σεξουαλικα θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Καλό διάστημα για να τα βάλετε σε μία σειρά και να βρείτε λύσεις. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να πάρετε χρήματα που σας χρωστούσαν.

Προσοχή σε τελικές αποφάσεις και υπογραφές.

Ταύρος

Ωροσκόπος Ταύρος

Η πορεία του Ερμή μέσα στον τομέα του γάμου και τον συνεργασιών σας θα σας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται μαζί σας. Παλιοί συνεργάτες, πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό πιθανόν να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους. Θέματα στις σχέσεις σας ίσως χρειάζεται να τα ξαναδείτε για να βρεθούν λύσεις ισως με ενα διαφορετικό τρόπο προς το τέλος του Νοεμβρίου. Προσοχή σε νέες συνεργασίες.

Δίδυμος

Ωροσκόπος Δίδυμος

Μια περίοδος που θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας, θέματα με τη δουλεία την υγεία και τη διατροφή σας. Πιθανόν να πρέπει να λύσετε θέματα με συναδέλφους ή να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποιες υπάρχουσες καθημερινές υποχρεώσεις για να μπορέσετε να βελτιώσετε τη ψυχολογία σας και τη καθημερινότητα σας.

Προσοχή σε διάφορες παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο ή πιθανά κουτσομπολιά που μπορεί να μάθετε.

Καρκίνος

Ωροσκόπος Καρκίνος

Περίοδος που σας καλή να ασχοληθείτε ξανά με τα δημιουργικά σας σχέδια, παιδιά έρωτες... Ερωτικές επανασυνδέσεις, ή κάποιος έρωτας από παλιά πιθανόν να σας κτυπήσει τη πόρτα. Άτομο που έχετε να δείτε καιρό ίσως κάνουν τώρα την εμφάνιση τους ή να μάθετε κάποιο νέο. Θέματα παιδιών που θα ζητήσουν λύσεις και επαναξιολόγηση.

Λέων

Ωροσκόπος Λέων

Μπαίνετε σε φάση επανεξέτασης στα θέματα του σπιτιού σας. Υποχρεώσεις στο σπίτι θέματα με γονείς είναι αυτά που πρέπει να προσέξετε. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και ενστάσεις με άτομα του σπιτιού ή με θέματα ακίνητης περιουσίας. Ίσως θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού και να το ξαναδείτε. Μυστικά ή νέα από άτομα της οικογένειας σας ίσως σας ταράξουν.

Παρθένος

Ωροσκόπος Παρθένος

Ο Ερμής από το 3ο φυσικό σας οικο φέρνει θέματα με επικοινωνίες κάνει το τρόπο που σκέφτεστε ίσως πιο καχύποπτο και προσπαθείτε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις με αδέλφια ή με άτομα της καθημερινότητας σας. Προσοχή στις μετακινήσεις ή μικροατυχήματα ή θέματα με το μεταφορικό σας. Παλιά, μεταχειρισμένα αντικείμενα καλή περίοδος για να τα πουλήσετε. Καθυστερήσεις ή αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα δημιουργούν προβλήματά.

Κάποια συμβόλαιο, συμφωνίες ίσως είναι καιρός να τα ξαναδείτε μέχρι τέλος Νοεμβρίου για να μπουν σε μια σειρά με νέες βάσεις.

Ζυγός

Ωροσκόπος Ζυγός

Οικονομικά ζητήματα έρχονται ξανά και ζητούν να τα ξαναδείτε. Παλιές υποχρεώσεις, εξοδα, χρήματα που σας χρωστούσαν ίσως δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ή πίεση λόγο καθυστέρησης. Ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σας ή νέες ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Θέματα αυτοπεποίθησης και αξιών ίσως επηρεάσει έντονα τη ψυχολογία σας.

Σκορπιός

Ωροσκόπος Σκορπιός

Θα σας απασχολήσει η προσωπική σας εικόνα ή να θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στην έμφαση σας. Καλείστε να ξαναδείτε προσωπικά σας θέματα, τα θέλω σας και το πως σας επηρεάζει το περιβάλλον γύρω σας. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ξαναδείτε παλιές ιδέες, προσοχή όμως χρειάζεται σε κουτσομπολιά που αφορούν εσάς.

Τοξότης

Ωροσκόπος Τοξότης

Είναι ένα διάστημα που ίσως θελήσετε να μείνετε λίγο μόνοι σας. Ενδοσκόπηση του παρελθόντος ή να ασχοληθείτε με παλιά ψυχολογικά ζητήματα που σας εχουν αναστατώσει από παλιά. Πιθανόν ένα αίσθημα απογοήτευσης που θα σας ταράξει ψυχολογικά που θα σας βάλει στη διαδικασία να βρείτε λύσεις. Προσοχή στα μυστικά σας, ή σε παράνομες ενέργειες γιατί μπορεί αργότερα να αποκαλυφθούν.

Αιγόκερως

Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ερμής μέσα από τον 11ο οίκο ίσως σας φέρει καθυστέρηση σε δημιουργικά σας σχέδια ή να έρθει ξανά στο μυαλό σας μια ιδέα που είχατε παλιά. Θέματα με φίλους σύλλογος ομάδες μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Επανεξετάζεται τις φιλικές σας σχέσεις. Φίλοι που είχατε να δείτε καιρό ή νέα που αφορούν πρόσωπα του παρελθόν σας είναι στο πρόγραμμα τον ημερών.

Πιθανές αναβολές σε εκδηλώσεις ή σε προγραμματισμένες συναντήσεις.

Υδροχόος

Ωροσκόπος Υδροχόος

Η αναδρομή γίνεται στο 10ο φυσικό σας οίκο. Θέματα καριέρας δουλειάς έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή με προϊστάμενους, πρόσωπα εξουσίας ή θέματα με το νόμο για να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Καλό διάστημα για να ξαναδείτε παλιά θέματα καριέρας σχέσεις με ανώτερους που έμειναν άλυτα, όχι ομως ευνόητο για να πάρετε τελικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Ιχθυς

Ωροσκόπος Υχθυς

Επανεξετάση για τα μελλοντικά σας σχέδια. Θέματα σπουδών, αντίληψης, θρησκεία, ταξίδια. Μελλοντικοι στόχοι ζωής σας δημιουργούν διάφορους προβληματισμούς και θα θελήσετε να ξαναδείτε τη πορεία σας. Θέματα σπουδών ή με το εξωτερικό μπορεί να καθυστερησουν ή να αναβληθουν προγραμματισμένα ταξίδια. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

115 views0 comments
bottom of page