top of page

Ήλιος και Ερμής σύνοδο με Ποσειδώνα 16 Μαρτίου 2023 και πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια.

🔹Στις 16 Μαρτίου 2023 ο Ήλιος συναντά το Ποσειδώνα στην 25°,06' του Ιχθύ και ο Ερμής συναντά επίσης τον Ποσειδώνα στην 25°,08' του Ιχθύ.

🔹 Γενικά η εβδομάδα που έρχεται χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη χαοτική ενέργεια που δημιουργεί προβλήματα, παρεξηγήσεις, μπερδέματα και διάφορα άλλα εμπόδια που θέλουν προσεκτική διαχείριση.

🔹 Αυτές οι δύο όψεις μαζί δημιουργούν ένα κλίμα θόλο. Θολώνει την κρίση μας με αποτέλεσμα να κάνουμε λανθασμένες επιλογές και να περνούμε λάθος αποφάσεις. Φέρνει σωματική αδυναμία και υπάρχει κίνδυνος για ιώσεις. Τονίζει επίσης την ευαισθησία και το ένστικτο μας. Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή να μην πέσουμε θυμα απάτης ή να έχουμε εμείς οι ίδιοι αυταπάτες για κάποια θέματα. Προσοχή σε τι λέτε και τι ακούτε και μην πιστεύετε σε μεγάλα λόγια.  Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις για να μην απογοητευτείτε στο τέλος.

🔹 Ένας καλός τρόπος να εκτονωθεί αυτή η χαοτική ενέργεια που προκαλούν αυτές οι δύο όψεις είναι η δημιουργικότητα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την φαντασία σας να δημιουργήσετε. Η ανάγκη να αποφύγετε την πραγματικότητα ίσως δημιουργήσει προβλήματα σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, όμως μπορείτε να εφαρμόσετε την φαντασία σας σε πιο καλλιτεχνικά θέματα όπως η τέχνη, η μουσική, το γράψιμο κτλ. Ευκαιρία να δείτε λίγο πιο βαθιά τις πνευματικές σας ανησυχίες ή να ασχοληθείτε με φιλανθρωπίες και με εναλλακτικές θεραπείες. Αυτές οι όψεις έχουν να κάνουν με το όραμα και μπορούμε να θέσουμε νέους στόχους χωρίς όμως να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα.


Για να δούμε πώς επηρεάζουν αυτές οι όψεις τα 12 ζώδια:


ΚριόςΑυτές οι όψεις γίνονται σε έναν ευαίσθητο χώρο για εσάς τους Κριούς. Ίσως θελήσετε αυτές τις μέρες μας απομονωθείτε και να επανεξετάσετε δικές σας ανησυχίες. Δώστε προσοχή στα όνειρα και στο ένστικτο σας. Προσπαθήστε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην ονειροπόλοιτε. Ίσως μάθετε κάποια μυστικά που θα σας απογοητέυσουν. Ίσως θελήσετε να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά θέματα και να αναπολείτε το παρελθόν.


Ταύρος

Ίσως περάσετε από διάφορες παρεξηγήσεις και μπερδέματα στο φιλικό σας περιβάλλον και καθυστερήσεις από μεγάλους οργανισμούς. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας και πια άτομα εμπιστεύεστε. Από την άλλη ίσως καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα προσωπικό σας στόχο.


Δίδυμος

Αυτή η περίοδος θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και επιλογές. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις όσο αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή θέλει επίσης στο τι λέτε και πώς κινείστε γιατί διάφορες παρεξηγήσεις ίσως επηρεάσουν την κοινωνική σας εικόνα.


Καρκίνος

Αυτές οι διελεύσεις ίσως δημιουργήσουν μία σύγχυση όσο αφορά θέματα με το εξωτερικό και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Θα μπορούσε να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις όσο αφορά ταξίδια ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρετε να πετύχετε σε θέματα σπουδών.


Λέων

Για εσάς αυτό το διάστημα ίσως σας βάλει στην διαδικασία να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν χρήματα τρίτων. Δάνεια, κληρονομικά φόρους ασφαλείας κληρονομικά κτλ. Αποφύγετε να υπογράψετε ότιδηποτε γιατί μπορεί να υπάρχουν λεπτομέρειες που ίσως δεν τις υπολογίζεται. Πόλυ πιθανόν να βιώσετε ένα ψυχολογικό μπέρδεμα μέσα σας που σας δημιουργεί ανασφάλεια.


Παρθένος

Ο τομέας των σχέσεων αυτή την περίοδο θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα μπορούσε να φέρει διάφορες παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις. Μην εξιδανίκευετε πρόσωπα και καταστάσεις και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα στη σχέση σας με μία πιο λογική μάτια. Προσοχή ποιόν εμπιστεύεστε.


Ζυγός

Στο εργασιακό σας περιβάλλον ίσως υπάρξουν κουτσομπολιά που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Φροντίστε την υγεία σας και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις και αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα.


Σκορπιός

Είναι μία περίοδος που τονίζει το δημιουργικό σας κομμάτι. Μπορείτε να βάλετε νέους στόχους, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε. Ίσως είστε σε μια πιο ρομαντική διάθεση που θα θελήσετε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Προσοχή όμως μην εξαπατηθείτε.


Τοξότης

Αυτές οι μέρες ίσως σας πιέσουν αρκετά με οικογενειακά ζητήματα. Θα μπορούσε να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν από τους δύο γονείς ή να προκληθούν κάποιες ζημιές μέσα στο χώρο του σπιτιού. Αν σκέφτεστε μία μετακόμιση θα πρότεινα να το αφήσετε για λίγο αργότερα για να αποφύγετε λανθασμένες επιλογές.


Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους αυτή την περίοδο ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα συμβολαίων και τους ανθρώπους γύρω σας. Ίσως νιώσετε ότι μία σύγχυση και δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Καλό είναι να το αφήσετε για αργότερα. Θα μπορούσε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με γείτονες ή συγγενικά πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με το μεταφορικό σας.


Υδροχόος

Το οικονομικό αυτή την περίοδο θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην κάνετε λάθος χειρισμούς και να έχετε οικονομικές απώλειες. Ίσως υπάρξουν έκτακτα έξοδα που θα σας περιορίσουν και θα σας αγχώσουν. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε αγορές για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.


Ιχθύς

Για εσάς είναι μια σημαντική περίοδος που θα πρέπει να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις. Η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη και θα μπορούσε να πετύχετε έναν προσωπικό σας στόχο. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σας και ποιούς εμπιστεύεστε για να μην απογοητευτείτε.


42 views0 comments
bottom of page