top of page

Έκλειψη Σελήνης στο Ταύρο 8/11

Έχουμε μπροστά μας μια δυνατή - δύσκολη έκλειψη σελήνης που θα μας ταράξει και σε προσωπικό και σε εγκόσμιο επίπεδο.

Ανήκει στην οικογένεια Saros που ξεκίνησε το στις 13 Απριλίου 1680 και θα ολοκληρωθεί 1 Ιουνίου 2960. Ο χάρτης της γέννησης αυτής της έκλειψης έγινε στον άξονα Κριού Ζυγού στην 24° μοίρα φέρνει μαζί της έντονη επιθετικότητα, κρίσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, βίαια επεισόδια και έντονο καταπιεσμένο θυμό.

Στις 8 Νοεμβρίου έχουμε τη σεληνιακή έκλειψη που ανήκει στην οικογένεια αυτή. Γίνεται στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού και θα επηρεάσει έντονα το σταθερό σταυρό Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους.

Αυτή η έκλειψη θα δοκιμάσει τις αντοχές μας, τις αξίες μας, υλικές και ηθικές. Φέρνει μαζί της έντονες κρίσεις, προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι, φέρνει έντονη ανασφάλεια και μια σοκαριστική διασπαστική ενέργεια που πολλές φορές θα μπορούσε να σοκάρει αρκετούς από εμάς. Θα μας επηρεάζει περίπου για 2 μήνες, οπότε μέσα στο επόμενο διάστημα ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρά γεγονότα και σκληρές αλήθειες.

Ο άξονας Ταύρου Σκορπιού έχει να κάνει με έντονες αποκαλύψεις, μυστικά,με θέματα που σχετίζονται με το σεξ, θα επηρεάσει ακόμη πιο έντονα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη γη και το περιβάλλον, τα τρόφιμα και γενικά δείχνει μια στέρηση και μια δυσκολία στη διαχείριση αυτών με αποτέλεσμα ο κόσμος να νιώσει ακόμα πιο έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας.

Η παρουσία του Κρόνου στη έκλειψη αυτή φέρνει μια πιο μελαγχολική διάθεση, στέρηση του συναισθήματος, ψυχρότητα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε έντονες κρίσεις και χωρισμούς που θα μας πιέσουν.

Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει έντονα Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους από τις 13°-20° μοίραΚριούς Καρκίνους Ζυγούς και Αιγόκερους 23°,24°,25°


Για να δούμε πως επηρεάζει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.


Κριός

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό θέμα, πιθανόν να σας βγουν έκτακτα έξοδα που ίσως ρίξουν κάπως την αυτοπεποίθηση σας και σας πιάσουν οι ανασφάλειες.


Ταύρος

Αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί έντονα το τομέα των σχέσεων σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τσακωμούς και χωρισμούς. Έντονες ανατροπές που ίσως σας ίσως θελήσετε να επικεντρωθείτε πιο πολύ στον εαυτό σας.


Δίδυμος

Προσοχή θέλει το ψυχολογικό κομμάτι, διαφυλάξετε τα μυστικά σας. Ίσως το επόμενο διάστημα βγουν προς τα έξω διάφορες φοβίες και ανασφάλειες. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό ή πνευματικό που θα ηρεμήσει τη ψυχή σας.


Καρκίνος

Καιρός να επανεξετάσετε το κύκλο σας. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κρίσεις στις φιλικές σας σχέσεις ή να πρέπει να διαχειριστείτε κάποια θέματα με μεγάλους οργανισμούς.


Λέων

Κάποιες κρίσεις στη δουλειά είναι πιθανόν να δημιουργήσουν αναστάτωση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και τη καλή σας εικόνα. Προσοχή σε σκάνδαλα και αποκαλύψεις.


Παρθένος

Πιθανόν να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιο δικαστικό θέμα ή κάτι που αφορά το εξωτερικό. Θέματα σπουδών ή ταξιδιών θα μπορούσε να σας ταλαιπωρούν.


Ζυγός

Εσείς ίσως θα πρέπει να διευθετήσετε ένα οικονομικό θέμα που αφορά δάνεια, διατροφές, τράπεζες. Ίσως σας πιάσουν έντονα διάφορα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.


Σκορπιός

Οι σχέσεις σας περνούν έντονες κρίσεις και χρειάζεται να ξαναδείτε κάποια θέματα που τα αφήνετε στην άκρη εδώ και καιρό. Ακόμα και ένας χωρισμός ίσως λειτουργήσει λυτρωτικά για εσάς.


Τοξότης

Ο τομέας της υγείας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Προσοχή στην υπερκόπωση και στη διατροφή σας. Ίσως διάφορα θέματα στη καθημερινότητα σας, σας κουράσουν ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες κρίσεις στη δουλειά.


Αιγόκερως

Αυτό το διάστημα ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά τα παιδιά σας. Ακόμα και το ερωτικό κομμάτι ίσως δείτε ότι βρίσκεται συνεχώς διάφορα εμπόδια και δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε.


Υδροχόος

Ίσως μέσα στο σπίτι σας επικρατεί το χάος. Αυτό το διάστημα θα μπορούσε βγουν στην επιφάνεια διάφορα οικογενειακά θέματα ή να πρέπει να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή με το σπίτι σας.


Ιχθύες

Εσείς ίσως έχετε κάποια νέα που θα σας ταράξουν, ή να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιο συγγενικό πρόσωπο. Έντονες μετακινήσεις και συζητήσεις,ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με συμβόλαιο ή συμφωνίες.


269 views0 comments
bottom of page