top of page

Άρης στο Λέων στις 20 Μαίου 2023

🔥Στις 20 Μαίου ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 10 Ιουλίου 2023. Ένα δυναμικό ζώδιο για τον Άρη, δίνει θάρρος και θέληση για να πετύχουμε σκοπούς και στόχους. Κάποιες φορές συμπεριφέρεται εγωιστικά, έχει μια υπερηφάνια και γίνεται θηρίο αν νιώσει ότι προσβάλλεται. Φλογερός, παθιασμένος και πεισματάρης πολλές φορές.

🔥Όσο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα δεν θα κάνει πολλές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες, ενεργοποιεί όμως την δυναμική έκλειψη που έγινε στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Μαίου. 14-20 Ιουλίου 2023 δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να έχουμε εξελίξεις που αφορούν γεγονότα που συνέβησαν κοντά στις αρχές Μαίου ή να δούμε αλλαγές, επαναστατικές συμπεριφορές, ίσως να έχουμε κάποιες αποκαλύψεις ή να υπάρξει απομάκρυνση από καταστάσεις που δεν μας ικανοποιούν πια. Στις 15 Ιουνίου ο Άρης βρίσκεται σε παράλληλη με τον Ουρανό και αυτό θα πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο τις εντάσεις ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες εκρηκτικές καταστάσεις ή ατυχήματα.

🔥 Στις 21 Μαίου η πρώτη όψη που κάνει ο Άρης είναι η αντίθεση του με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό θα προκαλέσει διάφορες συγκρούσεις, ίσως με έναν έντονο τρόπο να προσπαθήσουμε να χειραγωγησουμε καταστάσεις ή τους άλλους. Φέρνει έντονα ερωτική διάθεση και ίσως παρασυρθούμε από τα πάθη μας. Τονίζει το δυναμισμό,το πείσμα, τις φιλοδοξίες και τη θέληση να πετύχουμε και να διεκδικήσουμε ότι βάλουμε στο μυαλό μας. Θέλει προσοχή σε καταστάσεις βίας, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε θερμά επεισόδια, επιθετικές συμπεριφορές ή αποκαλύψεις σε σεξουαλικά ζητήματα.

♦️Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών 0°,1°,2° μοίρες.

🔥 Μετά από 2 μέρες 23 Μαίου ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με το Δία. Μία όψη υπερβολής. Έντονη κινητικότητα, υπερβολή στις κινήσεις και τις συμπεριφορές μας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τον παρορμιτισμό σας για να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Τονίζει τη διάθεση για δράση και ανεβάζει τη λίμπιντο. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις συγκρούσεις.

♦️ Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών 0°,1°,2° μοίρες.

🔥 Στις 26 Μαίου ο Άρης με τους δεσμούς της Σελήνης ίσως φέρουν κάποιες συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, ή θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των διαπροσωπικών μας σχέσεων. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες για να μην υπάρξουν ρίξεις.

♦️ Επηρεάζει κυρίως Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών 2°,3°,4° μοίρες.

🔥 Στις 26 Ιουνίου ο Άρης βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Μία όψη που θα επαναλάβει το έντονο σκηνικό τον προηγουμένων ημερών. Φέρνει εντάσεις, τσακωμούς, νεύρα, απομάκρυνση σε σχέσεις και συνεργασίες, επαναστατικότητα και ανάγκη για απελευθέρωση από καταπιεστικές καταστάσεις.

♦️ Επηρεάζει κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου 20°,21°,22° μοίρες.

🔥Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου στις 10 Ιουλίου 2023.


Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια.


Κριός

Για εσάς τους Κριούς η διέλευση του Άρη θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθούμε περισσότερο με τα δημιουργικά σας σχέδια. Τονίζει την ερωτική διάθεση, φέρνει τύχη σε θέματα σχέσεων και παιδιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες παθιασμένες γνωριμίες που θα ανεβάσουν την διάθεση σας ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα.


Ταύρος

 Για εσάς τους Ταύρους οι επόμενες ημέρες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έντονες. Υπάρχουν έντονες συγκρούσεις και αλλαγές όσο αφορά θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις που είχατε αφήσει πίσω. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζημιές μέσα στο σπίτι ή να αποφασίσετε να κάνετε μία μετακόμιση.


Δίδυμος

Το διάστημα αυτό φέρνει έντονη κινητικότητα όσο αφορά επικοινωνίες, φλερτ, γνωριμίες, μετακινήσεις ή θέματα εξετάσεων. Προσέξτε τα μυστικά σας, ή μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις ή νέα που αφορούν κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως σκέφτεστε για νέες συνεργασίες, να υπογράψετε ένα νέο συμβόλαιο ή να κάνουμε μία συμφωνία. Προσοχή το παρασκήνιο.


Καρκίνος

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας και γενικότερα τα αποκτήματα σας. Ίσως υπάρξουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και θα θελήσετε να οργανωθείτε καλύτερα ή να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας.


Λέων

Είναι μία περίοδος που θα θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς σας στόχους. Θα βγείτε μπροστά, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και θα έχετε αυξημένη ενέργεια. Έντονη κινητικότητα,  ίσως βιαστικές κινήσεις και κάποιες φορές νεύρα. Θα θελήσετε να αποδείξετε τη αξίζετε και να ανατρέξετε να λύσετε διάφορα θέματα που τα αφήσατε στην άκρη ή να υλοποιήσετε σχέδια που σκέφτεστε εδώ και καιρό.


Παρθένος

Ίσως το επόμενο να ξεκινήσει ένα παρασκήνιο ή εσείς να θελήσετε να απομονωθείτε για λίγο για να κάνετε μία εσωτερική ανασκόπηση. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με πιο πνευματικά ή καλλιτεχνικά ζητήματα. Από την άλλη δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε να σχεδιάσετε τα επόμενα σχέδια σας. Προστατέψτε μυστικά σας για να μην υπάρξουν αποκαλύψεις.


Ζυγός

Για εσάς είναι μία περίοδος που θα υπάρχει έντονη κοινωνικότητα, θα ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να ενταχθείτε σε νέες ομάδες ή νέους οργανισμούς που θα βοηθήσουν στα σχέδια σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίεςε φίλους και θα πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο.


Σκορπιός

 Αυτή η περίοδος θα σας βάλει στη διαδικασία να ασχοληθούμε με την επαγγελματική σας πορεία. Έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας θέματα, ίσως θελήσετε να διεκδικήσετε μία προαγωγή ή να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Προσοχή στη σχέση με  τους προϊσταμένους σας και τις συνεργασίες σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις ή να θελήσετε να κάνετε αλλαγές όσο αφορά την καριέρα σας.


Τοξότης

Με τον Άρη από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα θα βοηθήσει να πετύχετε σε θέματα που αφορούν σπουδές ή θέματα με το εξωτερικό. Ίσως αποφάσισε να κάνετε ένα ταξίδι, να ασχοληθείτεε πιο φιλοσοφικά θέματα, να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες και συνεργασίες που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό που θα βοηθήσουν στο εργασιακό κομμάτι.


Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους αυτή η διέλευση θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και κυρίως με τα χρήματα που αφορούν τρίτους. Τράπεζες, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές κτλ. Θα θελήσετε να επιλύσετε διαφορά οικονομικά θέματα που είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα που αφορούν τα δημιουργικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με δικά σας ψυχολογικά μπλοκαρίσματα για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας.


Υδροχόος

Ο Άρης είναι απέναντι σας αυτή τη περίοδο και σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή σε διαφωνίες με το ταίρι σας. Ο Άρης από αυτή τη θέση ενεργοποιεί το κομμάτι των σχέσεων οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες και σχέσεις ή να αποφασίσετε να κάνετε μία νέα συνεργασία. Θα μπορούσε από την άλλη να υπάρξουν θέματα με δικαστικές υποθέσεις που πρέπει να λυθούν.


Ιχθύς

Για εσάς τους Ιχθύς ο Άρης από τον Λέοντα σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθούμε με τα καθημερινά σας θέματα. Έντονη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο, ίσως κάποιες αλλαγές ή διαφωνίεςε συναδέλφους. Ίσως αποφάσισε να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και να βελτιώσετε την υγεία σας. Φορτωμένο πρόγραμμα που χρειάζεται σωστή διαχείριση για να αποφύγετε την υπερκόπωση.

 

38 views0 comments
bottom of page